Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Immortals Fenyx Rising

Immortals Fenyx Rising lett a Gods & Monstersből

A Ubisoft fantasy akció-kalandjátéka az év végén érkezik.

2020.09.14. 15:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft még a tavalyi E3-on jelentette be, hogy Gods & Monsters címmel új fantasy akció-kalandjátékon dolgoznak. Bár az első video elég hangulatosra sikerült, a projekt elég hamar a feledés homályába veszett, mivel a francia kiadó egészen mostanáig nem foglalkozott vele nyilvánosan.

A Ubisoft Forward alkalmából viszont újra előkerült a projekt, csak épp egy picit megváltozott. A legszembetűnőbb változás a címet érinti, amit teljesen lecseréltek: immár az Immortals Fenyx Risingról érdemes figyelni a híreket.

A játékban Fenyx bőrébe bújhatunk, aki félistenként szárnyain repkedve indul küldetésre, hogy megmentse a görög isteneket és azok otthonát egy sötét fenyegetéstől. Ehhez nem elég, hogy a görög mitológia egy sor ismert szörnyetegével össze kell csapnunk, de még a legveszedelmesebb titánt, Typhont is le kell győznünk.

Az Immortals Fenyx Rising már pontos megjelenési dátummal is rendelkezik. PC-re, Stadiára, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re, valamint Nintendo Switchre is december 3-án várható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Immortals Fenyx Rising
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Immortals Fenyx Rising

hozzászólások (3)

GustyX
GustyX 2020.09.14. 23:06
Ezt a játékot is nagyon várom, a W_D Legions mellett a legjobban várt játék. A stílusa, a megjelenése, a design teljesen megfogott, témától függetlenül. Na, de majd a 2. részben elválnak a görög mitológiától és a Titan Questhez hasonlóan vegyes ókor fog bennünket fogadni a játékban :-)
BAlam
BAlam 2020.09.15. 02:18
Lehet jo lesz, de a cim szornyu es a Fortnite-ot majmolo mobilos grafikai stilustol nem artana elszakadni szerintem igy 2020-ban.
Sucee
Sucee 2020.09.15. 09:07
Ez a cím... És az a zeneválasztás az első videóban... Jó ég.

Pedig tényleg még potenciál is lenne benne, bár nekem személy szerint bőven elég volt már Odyssey alatt a téma.
ajánlott olvasnivaló