Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Quantum Prisoner

Hamarosan angolul is elérhető lesz a The Quantum Prisoner

Az ingyenes, böngészőben futó játék Franciaországban már jó ideje nagy siker.

2020.09.15. 14:58 | GeryG | kategória: Játék

A francia kutatóintézet, a CEA finanszírozta a The Quantum Prisoner fejlesztését, a cél pedig egy olyan játék megalkotása volt, amely szórakoztató formában viszi közelebb a játékosokat a tudomány világához.

A The Quantum Prisoner főhőse Zoe, aki a titokzatos körülmények közt eltűnt Artus Cropp fizikust próbálja meg felkutatni. Cropp egy hatalmas felfedezés küszöbén állt, amikor a ’60-as években nyoma veszett. Ha Zoénak sikerül a nyomára bukkanni, akkor ez a felfedezés az egész világot megváltoztathatja.

Mindez játékmenet szempontjából egy klasszikus kalandjáték formájában ölt majd testet, ahol azonban a harmincnál is több fejtörő kifejezetten a tudomány bizonyos ágaira épül.

A The Quantum Prisoner angol változata a tervek szerint október 5-én rajtol majd el. Futtatásához bármilyen manapság használatos böngésző megteszi, de igény esetén Androidra le is lehet majd tölteni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Hamarosan angolul is elérhető lesz a The Quantum Prisoner
Hamarosan angolul is elérhető lesz a The Quantum PrisonerHamarosan angolul is elérhető lesz a The Quantum PrisonerHamarosan angolul is elérhető lesz a The Quantum Prisoner

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló