Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Boundary

Ray tracinggel nyomnád a Boundaryt?

A fejlesztők hamarosan adnak egy ingyenes benchmarkot, hogy leteszteld hozzá a PC-d.

2020.09.16. 13:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor még idén megjelenik az indie Surgical Scalpels stúdió űrben játszódó multiplayer FPS-e, a Boundary. A játék már az először mutogatott videókon és képeken sem festett rosszul, de nem is olyan régen belengették, hogy bizony ők is meglovagolják majd a ray tracing divathullámot.

Ám ez köztudottan piszok hardverigényes technológia, ami külön erre felkészített grafikus vezérlő hiányában nem is nagyon működik még mindig. És azokkal is csak épphogy.

Tudják ezt a fejlesztők is, ezért úgy határoztak, hogy nem árulnak majd zsákbamacskát. Hogy mindenki még a játék megvásárlása előtt megbizonyosodhasson róla, mit is bír a PC-je, szeptember 24-én bedobják a közösbe a játék ingyenes benchmarkját. Ez kifejezetten a ray tracing vonatkozásában fogja egy picit megdolgoztatni a masinákat pontosan úgy, ahogy majd elvileg a játék is tenné. Ebből mindenki előre leszűrheti, hogy kell-e gépbővítésre áldoznia vagy sem.

A Boundary PC mellett PlayStation 4-re készül, de a ray tracing buli itt értelemszerűen nem játszik. A fejlesztők egyébként azt is elárulták, hogy a megjelenés napján négy multiplayer mód közül lehet majd választani: Facility Capture, Team Deathmatch, Skirmish és Orbital Capture. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Boundary
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Boundary

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló