Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Uncertain: Light at the End

Egyedül a robotok közt – The Uncertain: Light at the End

Az emberiség eltűnt, csak egy lány maradt utánuk egy robotok uralta világban.

2020.09.18. 18:04 | GeryG | kategória: Játék

Októberben fog megjelenni a New Game Order stúdió új akció-kalandjátéka, a The Uncertain: Light at the End. A külső nézetes kaland egy olyan jövőbe repít minket, amelyben a világot már robotok uralják, az emberiségnek viszont nyoma sincs.

Illetve nyoma van, méghozzá egy Emily nevű fiatal lány képében, akit történetesen mi fogunk irányítani. A feladatunkat már bármely veterán játékos kitalálhatta: túl kell élnünk ebben a disztópikus világban és ki kell derítenünk, hogy mi történt az emberiséggel.

A The Uncertain cím ismerős lehet, hiszen 2016-ban jelent meg a The Uncertain: Last Quiet Day, amely ugyanebben az univerzumban játszódott, csak épp ott egy robotot irányíthattunk. Sőt, egy évvel később készült egy VR-játék is.

A The Uncertain: Light at the End a tervek szerint október 8-án fog megjelenni PC-re, míg a konzolos változatok valamikor jövőre várhatók. Aki még előbb szeretné kipróbálni a játékot, az a Steamen megtalálja a demóját. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Egyedül a robotok közt – The Uncertain: Light at the End
Egyedül a robotok közt – The Uncertain: Light at the EndEgyedül a robotok közt – The Uncertain: Light at the EndEgyedül a robotok közt – The Uncertain: Light at the EndEgyedül a robotok közt – The Uncertain: Light at the EndEgyedül a robotok közt – The Uncertain: Light at the EndEgyedül a robotok közt – The Uncertain: Light at the EndEgyedül a robotok közt – The Uncertain: Light at the EndEgyedül a robotok közt – The Uncertain: Light at the EndEgyedül a robotok közt – The Uncertain: Light at the EndEgyedül a robotok közt – The Uncertain: Light at the End

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló