Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Postal Redux

Switchre jön a Postal Redux

Első ízben jelenik meg konzolra az 1997-es agyatlan lövölde.

2020.09.28. 11:34 | Dino | kategória: Játék

A kilencvenes években, még bőven az internet széleskörű elterjedése előtt volt, hogy egy, a házban lakó barátommal számítógéphálózatot hoztunk létre PC-ink között. Akkoriban még leginkább BBS-eken ment az online levelezés és filecsere, a gépek összekötéséhez pedig a nem sokkal később már elavultnak számító, csillagpontos ArcNet megoldást használtuk. Gyakorlatilag réz telefondrót ment fel a lichthofon át a másik lakásba, és az adatátviteli sebesség se volt valami kiemelkedő (2,5 Mbit/s volt az elméleti elérhető maximum), de arra pont jó volt, hogy a kor játékait közösen toljuk. Ment a DOOM, a Duke Nukem 3D és a Grand Theft Auto, no és a Postal, amelyben emlékeim szerint akkor nem igazán láttuk azt a fajta polgárpukkasztást, amivé aztán a széria vált. Egyszerűen egy ökörködős lövöldözés folyt egymás ellen.

Az 1997-ben megjelent eredeti Postal igazából alapjaiban nem is volt más, mint egy izometrikus nézetű twin-stick shooter (akkoriban még ezt az elnevezést se ismertem erre a műfajra), és inkább a következő résszel, a Postal 2-vel vált igazán hírhedtté a Running with Scissors szériája. A játék aztán Postal Redux címmel 2016-ban kapott felújítást, az aktuális PC-kre is futtathatóvá téve a programot. Hamarosan pedig konzolos verzió is megjelenik belőle, méghozzá Nintendo Switchre.

A portolást a lengyel MD Games csapat végzi, akik újdonságokkal is bővítik az eredeti kiadást. Kapunk új pályákat, valamint a teljesen új Rampage játékmódot, amelyben a minél magasabb pontszám az elérése a cél, minél tovább fenntartva a kill streaket és minél kreatívabban pusztítani fegyvereinkkel.

A Redux verzióban benne lesz a klasszikus kampány 17 pályája, otthonról indulva a bányán és a trailer parkon át a városig és a légibázisig, és megkaptjuk a bővítések helyszíneit is, mint az EZ Mart vagy a La Palamino Resort, vagy a Super Postal Tokiója és Osakája.

A Postal Redux Switch verziója október 16-án jelenik meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Switchre jön a Postal Redux
Switchre jön a Postal ReduxSwitchre jön a Postal ReduxSwitchre jön a Postal ReduxSwitchre jön a Postal ReduxSwitchre jön a Postal ReduxSwitchre jön a Postal Redux
Postal Redux
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Postal Redux

hozzászólások (2)

BAlam
BAlam 2020.09.29. 02:04
Ezek szerint a Nintendonal feladtak mar a csaladbarat marketinget? :D
Sityi
Sityi 2020.09.29. 08:48
A Wii exkluzív MadWorld sem épp olyan játék, amit nyugodt szívvel nyomnál egy gyerek kezébe... Az, hogy a játékaik családbarát szempontok alapján készülnek, nem jelenti automatikusan azt, hogy a platformjukon ne lehetne felnőtteknek szóló alkotásokat kiadni.
ajánlott olvasnivaló