Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elite Dangerous: Horizons

Ingyenessé válik az Elite Dangerous: Horizons

Akik eddig pénz szűkében az űrben rekedtek, október végétől ingyen landolhatnak majd a bolygókon.

2020.09.30. 17:24 | GeryG | kategória: Játék

2015-ben jelent meg az Elite: Dangerous nagyszabású fizetős kiegészítője, a Horizons. Az űrhajós játék ezzel valóban új távlatokat nyitott a játékosok előtt: a világűrből végre leszállhattak a bolygókra is. Feltéve persze, hogy kifizették az Elite Dangerous: Horizons kiegészítő árát, aki nem, annak maradt a végtelen repkedés.

A fejlesztő Frontier Developments most, öt évvel a premier után úgy döntöttek, hogy mindenkinek megadják a leszállási engedélyt ingyen és bérmentve. Lefordítva: hamarosan minden Elite: Dangerous játékos egy ingyenes frissítés formájában megkapja a teljes Horizons kiegészítőt annak minden újdonságával és érdekességével.

Cikkajánló
Elite Dangerous: Horizons Early Access próbakör (Planetary Landings)
Zűr az űrben? Szállj le egy bolygóra!
» Olvasd el!

Természetesen azok, akik anno nem fukarkodtak kifizetni a kiegészítő árát, most joggal teszik fel a kérdést, hogy ez velük szemben mennyire igazságos? Nos, azért ők most akár öt év előnyben vannak az újonnan landolókkal szemben, nem igaz? De persze a fejlesztők rájuk is gondoltak: ők kapnak ajándékba egy exkluzív Azure festéscsomagot, amely a játékban jelenleg elérhető összes (vagyis 41) űrhajóra feltehető.

Az Elite Dangerous: Horizons a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is október 27-én válik ingyenessé. Természetesen ezzel még nincs vége a játék támogatásának. A fejlesztők jelenleg is a következő, a Horizonshoz hasonlóan nagy kaliberű kiegészítőn dolgoznak. Az Odyssey nem mást hoz majd el a játékba, mint az FPS-módot, vagyis a játékosok kiléphetnek majd az űrhajókból, hogy gyalogosan közlekedjenek – és persze harcoljanak. Minderre valamikor 2021 elején kerülhet sor.

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Elite Dangerous: Horizons
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Elite Dangerous: Horizons

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló