Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Remothered: Broken Porcelain

Megjelent a Remothered: Broken Porcelain

Mivel a fejlesztők előrébb hozták a premiert, mától elérhető a horror kalandjáték új epizódja.

2020.10.13. 22:13 | GeryG | kategória: Játék

Ritkán, de előfordul, hogy egy-egy játék nem késik, hanem előbb jön. Most pedig az a helyzet, hogy a Remothered: Broken Porcelain ma mindkettőt egyszerre teljesítette. Ez úgy lehetséges, hogy eredetileg augusztus végére lőtték be a premiert, de ezt nem tudták teljesíteni. Ekkor október végére halasztották a megjelenést, amely helyett végül egy héttel korábban, ma érkezett meg a horror kalandjáték.

A Remothered: Broken Porcelain főhőse Jennifer, aki szolgálóként áll munkába az Ashman fogadóban egy hegy lábánál. E hely számos sötét és veszedelmes titkot rejt, ami hamarosan Jennifer számára is világossá válik. Az előző epizód rajongói egy régi ismerőssel is találkozhatnak, ugyanis Rosemary, az előző játék főhőse is felbukkan majd.

A Remothered: Broken Porcelain tehát mától érhető el PC-re, valamint PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is megvásárolható. Sajnos a Steamen az első néhány értékelés egytől egyig lehúzta a játékot. De reménykedjünk, hogy csak az első néhány csalódott játékos értékelte ilyen gyorsan az élményeit, a többiek, akiknek tetszik, pedig még mindig játszanak, így nem volt még idejük leírni véleményüket. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Remothered: Broken Porcelain
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Remothered: Broken Porcelain

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló