Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ghost of Tsushima

Máris a Ghost of Tsushima folytatásán dolgoznak?

A Sucker Punch stúdió hivatalos oldalán felbukkant álláslehetőségek erősen erre utalnak.

2020.10.22. 12:35 | GeryG | kategória: Játék

A Sucker Punch stúdió legutóbbi játéka, a Ghost of Tsushima nagyon jól sikerült, méltán ért el szép sikereket mind a kritikusok, mind a játékosok körében. A csapat ezzel talán eddigi legjobb játékát tette le az asztalra, amely a PlayStation 4 egyik utolsó nagy exkluzív címeként vonulhat be a videojátékos történelembe.

Cikkajánló
Ghost of Tsushima teszt – Szamuráj vagy szellem?
Jin Sakai egymaga száll szembe az otthonát leigázó mongolokkal, avagy egy szamuráj csinál-e nyarat?
» Olvasd el!

De úgy tűnik, hogy a fejlesztők nem sokáig ülnek a babérjaikon, és ahelyett, hogy a dicsfényben sütkéreznének, már folytatják is a munkát. És úgy fest a dolog, hogy ez a munka a Ghost of Tsushima folytatása lehet. A stúdió hivatalos oldalán ugyanis feltűnt két álláshirdetés – egy narratívaírót és egy külsős grafikust keresnek –, amelyek kritériumai erre utalnak.

Olyan jelentkezőket keresnek, akiktől nem idegen a feudális Japán világa, éreznek magukban késztetést erről szóló történetek írásához, képben vannak a korabeli japán kultúrával és úgy általában a történelemmel is. Ezek alapján nehéz nem arra gondolni, hogy a Ghost of Tsushima folytatása, esetleg egy kiegészítője állhat a háttérben, bár inkább az előbbire tippelnénk.

Amíg persze hivatalos bejelentés nincs, addig marad a találgatás. Erre viszont jó eséllyel még elég sokat kell majd várnunk, ha most még csak a munkatársakat toborozzák a projekthez. ■

Ghost of Tsushima
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ghost of Tsushima

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló