Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Police Interceptors

Készül a rendőrös autós üldözés dedikált játéka, a Police Interceptors

A Game Incubator néhány hónapon belül a sokadik játékát jelenti be.

2020.10.26. 23:32 | GeryG | kategória: Játék

A PlayWay kiadó a Games Incubator név alatt indított programjában az elmúlt hónapokban egyre több játékot jelentett be. Ez úgy lehetséges, hogy a Games Incubator nem egyetlen stúdió, hanem több kisebb-nagyobb csapat gyűjtőtégelye. Eddig olyan címeket jelentettek be, mint a Police Shootout, a Car Detailing Simulator vagy a Ship Graveyard Simulator.

Most újabb címmel bővült a kör, készül ugyanis a Police Interceptors. Míg a Police Shootout inkább az igazoltatásokra és a bejelentések kivizsgálására koncentrál majd, addig a Police Interceptors jóval pörgősebb játékmenetet ígér. Ebben az akciófilmek kihagyhatatlan elemét, az autós üldözést élhetjük majd át.

Természetesen mi a rendőrautóban ülünk majd, a feladat pedig a menekülő gyanúsítottak nyakon csípése lesz. Csakhogy ez nem lesz egyszerű, mivel a városban állandó a csúcsforgalom és a dugó, így rengeteg autó között kell majd cikáznunk.

A Police Interceptors egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, ahogy a program többi játéka sem. De 2021 előtt aligha számíthatunk a premierre. Az sem világos, hogy PC mellett konzolokra is elkészül-e a játék. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Készül a rendőrös autós üldözés dedikált játéka, a Police Interceptors
Készül a rendőrös autós üldözés dedikált játéka, a Police InterceptorsKészül a rendőrös autós üldözés dedikált játéka, a Police InterceptorsKészül a rendőrös autós üldözés dedikált játéka, a Police InterceptorsKészül a rendőrös autós üldözés dedikált játéka, a Police InterceptorsKészül a rendőrös autós üldözés dedikált játéka, a Police InterceptorsKészül a rendőrös autós üldözés dedikált játéka, a Police InterceptorsKészül a rendőrös autós üldözés dedikált játéka, a Police InterceptorsKészül a rendőrös autós üldözés dedikált játéka, a Police InterceptorsKészül a rendőrös autós üldözés dedikált játéka, a Police InterceptorsKészül a rendőrös autós üldözés dedikált játéka, a Police InterceptorsKészül a rendőrös autós üldözés dedikált játéka, a Police InterceptorsKészül a rendőrös autós üldözés dedikált játéka, a Police Interceptors

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló