Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

War Thunder

A War Thunder is átnyergel az új generációra

A generációváltás alkalmából grafikus motort is cserélnek a játék alatt.

2020.10.27. 17:23 | GeryG | kategória: Játék

Nagy meglepetést nem okozott vele a Gaijin Entertainment, amikor bejelentette, hogy sok más népszerű online multiplayer játékhoz hasonlóan a War Thunder is generációt fog váltani. De ezúttal nem egyszerű átportolásról van szó, ennél jóval komolyabb változások jönnek.

Bár bővebb részleteket csak későbbre ígértek, annyi már most is biztos, hogy a generációváltás alkalmából a játék alatt teljesítő Dagor Engine-t is cserélik, egy újabb és továbbfejlesztett változat dolgozik majd tovább. Ez nem csak az új konzolokat érinti, de a PC-re és az aktuális konzolokra elérhető kiadást is.

Az új motor szinte minden elemében szebb látványvilágot ígér egészen a tankok lánctalpa által eltaposott fűtől egészen a vadászrepülők által felkavart felhőkig. A játék DLSS-támogatást is kap, amelytől folyamatosabb és élesebb képet remélhetnek a rajongók. A fejlesztők ígérete szerint a játék PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is 4K-ban fog futni stabil 60 fps-sel, a grafikai újítások egy része pedig a PS4/X1 párosra is elérhetőek lesznek. Emellett biztosítottak mindenkit, hogy a játék crossplay jellege sem fog változni, vagyis a jövőben is mindenki ugyanazokon a szervereken fog játszani platformtól függetlenül.

A New Power névre keresztelt frissítés valamikor november közepe környékén érkezhet meg, nyilván az új konzolokra csak azok debütálása után várhatunk a játék megjelenésére. A fejlesztők emellett tartalmi bővítéseket és meglepetéseket is ígérnek. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A War Thunder is átnyergel az új generációra
A War Thunder is átnyergel az új generációraA War Thunder is átnyergel az új generációraA War Thunder is átnyergel az új generációraA War Thunder is átnyergel az új generációra
War Thunder
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
War Thunder

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló