25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Hoppá, hová térünk vissza a Desperados III új DLC-jében!

A franchise egyik ikonikus helyszínét dolgozzák fel a Money for the Vultures utolsó DLC-jében.

Írta: GeryG 4 hozzászólás

Megérkezett a Desperados III utolsó sztori-DLC-je. A Money for the Vultures összesen három DLC-t foglal magába, az első még szeptemberben, a második pedig októberben jelent meg, a harmadik, záró epizód pedig ma. Az utolsó fejezet a Once More With Feeling címet viseli.

Ahogy az az alábbi előzetesből kiderül, ezúttal egy egészen ikonikus helyszínre térhetünk vissza. De nem a harmadik rész valamelyik küldetésének pályájára, hanem a franchise egy sokkal korábban megismert terepére.

Az Eagle’s Nest a vadnyugat egyik hírhedt banditaerődítménye, amely égig érő sziklafalak közt bújik meg. Ahhoz, hogy ide beléphessenek, Cooperéknek szó szerint be kell robbantaniuk a kaput egy ágyúval. Az Eagle’s Nest a Desperados: Wanted Dead or Alive-ban és a Desperados 2: Cooper’s Revenge-ben is felbukkant. Most ide térhetünk vissza a csapattal, akiket a küldetés elején újra össze kell gyűjtenünk.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Desperados III

Platform:

Fejlesztő: Mimimi Productions

Kiadó: THQ Nordic

Megjelenés: 2020. június 16.

Minimális rendszerigény: 3 GHz-es kétmagos processzor (Intel i3-530/AMD Athlon II X3 460), 8 GB RAM, GeForce GTX 560/Radeon HD 5850, 2 GB videomemóriával, 20 GB tárhely, 64-bites Windows 7

Ajánlott konfiguráció: 3 GHz-es négymagos processzor (Intel i5-750/AMD Athlon X4 740), 12 GB RAM, GeForce GTX 760/Radeon HD 7870, 3 GB videomemóriával, 20 GB tárhely, 64-bites Windows 10

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Shadowguard
Shadowguard [4231]
És ha valakit érdekel, péntek estig akciós steamen a teljes sorozat :)
Barthezz
Barthezz [53961]
Pedig itt van. ;) Csak a küldetés neve az, hogy Lullaby For Four Aces. :D Nah ebből már én se jöttem volna rá, hogy épp ez Sanchez erődje. :-D

Amúgy most már értem, miért volt ez a nagy titkolózás a DLC 3. része előtt. ;)
GeryG
GeryG [2289]
Eskü kerestem róla az infót a neten, mert nekem is úgy rémlett, hogy az első részben is benne volt, de ahol néztem, ott csak Sanches' Fortressként emlegették és a 2-ben emlegették Eagles Nestként. :D

De akkor módosítom picit. :)
Barthezz
Barthezz [53961]
"Az Eagle’s Nest először a Desperados 2: Cooper’s Revenge-ben bukkant fel. "

Héhéhé. :D Szóval ez nem így van, ugyanis a Desperados 1-ben szerepelt először, ezért is lett ikonikus. ;) Itt találkoztunk először Sanchez-zel, csak ekkor még ellenségként. Aztán a 2. rész is valóban visszatért ide, ekkor már Sanchez-zel az oldalunkon.

Egyik kedvenc helyszínem volt, szóval örülök, hogy a 3. rész sem hagyja ki! Már csak a poklot kellene visszahozni az 1. részből. ;)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (4 db)