Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Ezért ne dobd ki a PS4-ed, ha megjött a PlayStation 5

Ezért ne dobd ki a PS4-ed, ha megjött a PlayStation 5

Lesz haszna az előző konzolnak is, nem is akármilyen feladatot szánt neki a Sony!

2020.11.10. 14:27 | GeryG | kategória: Konzol - Sony

Napokon belül landol a boltok polcain (még ha nem is szó szerint) a PlayStation 5. Mellesleg, az Xbox Series X épp ma teszi ezt világszerte. De visszatérve a Sony új konzoljára, a rajongók szerencsésebb része már a premier első hullámában megkapja majd az új konzolt, míg a többieknek meg kell várnia, míg megérkezik a boltokba az utánpótlás.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az eddig féltve őrzött és nagy becsben tartott elődöt – ezúttal a PlayStation 4-et – sokan azonnal feldobják valamelyik adok-veszek fórumba, hiszen kinek lenne szüksége rá most, hogy itt a PlayStation 5? A Sony azonban nagyon hasznos feladatot talált ki a leköszönő konzolnak, ami után könnyen lehet, hogy senki sem akar majd megszabadulni tőle. Inkább beköltöztetik a hálószobába vagy ki a konyhába, attól függően, hol van még egy TV a házban.

A Sony ugyanis frissítette a Remote Play applikációt, amely immár PlayStation 5-tel is működik. Ennek segítségével pedig a PlayStation 5 játékait távolról, akár a régi PlayStation 4-ről is el lehet érni, és streamen keresztül lehet játszani. Ugyanígy frissül az applikáció Androidra és iOS-re szánt változata is, valamint jelentősen gatyába rázták a külön PlayStation applikációt is. Természetesen PC-n is frissült már a rendszer, amely már nem csak a PS5-öt éri el, de akár bekapcsolhatjuk rajta a HDR-t is.

Ha tehát a család épp a nappaliban nézi a TV-t, amikor te játszani szeretnél az új konzolon, elég csak visszavonulnod a régivel egy másik szobába (ahol van egy másik TV) és már folytathatod is ott a játékot, ahol a PS5-ön abbahagytad. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló