Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Die by the Blade

Mozgásban a Die by the Blade

Ha csak szorosan is, de sikeres lett a játék Kickstarter-kampánya.

2020.11.13. 11:49 | GeryG | kategória: Játék

Bő egy hónappal ezelőtt rajtolt el a Die by the Blade Kickstarter-kampánya, ahol a Triple Hill Interactive 20 000 dollárt kért a rajongóktól, hogy elkészülhessen a játék.

Nos, ezt az összeget végül, ha nem is könnyen, de összegyűjtötték, néhány órával a kampány vége előtt 23 000 dollár felett jár a mutató. A stúdió ennek örömére egy új játékmenet-bemutatóval rukkolt elő, amelyben jó tíz percen keresztül mesélnek nekünk a harcrendszerről, a különböző beállásokról, és az egy találatos csatákról. A video elején a mozgás a téma, amely a legjobban kontrollerrel lesz irányítható. Nem csak körbetáncolhatjuk az ellenfelet, de félre is ugorhatunk a támadásai elől.

Ezt követően már a különböző harci támadóállások kerülnek szóba, ilyenből négy lesz. A kardot tarthatjuk magunk fölé vagy leengedve, magunk előtt vagy hátra húzva. Mindegyik állásból más támadásokat lehet indítani, de a támadások hatótávja és gyorsasága is különbözni fog. A védekezés is hasonlóképp működik, ennek irányát is megadhatjuk majd. A bekapott találatoktól viszont sérülünk, ami hatással lesz a mozgásunkra és a lehetőségeinkre is. És természetesen lesznek különféle kombók is, amik még változatosabbá, kiszámíthatatlanabbá tehetik majd a harcokat.

A Die by the Blade PC-re és konzolokra készül, és valamikor 2021-ben fog megjelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Die by the Blade
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Die by the Blade

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló