Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bartender Simulator

Rázva, nem keverve – készül a Bartender Simulator

Ha úgy érzed, te lennél a legjobb csapos és pultos a világon, lesz lehetőséged megmutatni.

2020.11.13. 12:21 | GeryG | kategória: Játék

Bár már sok-sok évvel ezelőtt is készült játék a témában, valahogy eddig nem sokaknak jutott eszébe, hogy videojátékká formálja egy csapos vagy bárpultos dolgos hétköznapjait. Most viszont a Gameparic stúdió ihletet kapott, és már készül is a Bartender Simulator.

A játékosok mindjárt két munkakört is betölthetnek egy képzeletbeli pubban, ők lesznek ugyanis az elsőszámú pultosok és közben a bár menedzserei is. Vagyis nem csak a koktélok keverése lesz a feladat, de gondoskodni kell a krimó fennmaradásáról is.

A játék elején csak egy kis sarki kocsmát kell fenntartanunk, de idővel a hely kinőheti önmagát. A játékmenet gerincét természetesen azért a pultosi teendők adják. Belső nézetben kell majd mindenféle italokat kevernünk a szomjas vendégeknek. De nem csak összepacsáljuk a rumokat és üdítőket, itt kérem mindennek az előírt receptet kell majd követnie. És az sem baj, ha a ténykedésünk látványos is. A végső cél, hogy nem csak a lokál, de a csapos is a város leghíresebbje legyen. És persze közben nyereséges is, és itt jön majd a képbe a menedzser rész. Nem csak a készleteinket kell naprakészen tartanunk, de folyamatosan bővíteni, szépíteni is kell a helyet, hogy minél többen térjenek be hozzánk.

A Bartender Simulator ígéretes játéknak tűnik, de hogy beváltja-e majd a hozzá fűzött reményeket, az csak a 2021-es premier után derül majd ki. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Rázva, nem keverve – készül a Bartender Simulator
Rázva, nem keverve – készül a Bartender SimulatorRázva, nem keverve – készül a Bartender SimulatorRázva, nem keverve – készül a Bartender SimulatorRázva, nem keverve – készül a Bartender SimulatorRázva, nem keverve – készül a Bartender SimulatorRázva, nem keverve – készül a Bartender SimulatorRázva, nem keverve – készül a Bartender SimulatorRázva, nem keverve – készül a Bartender SimulatorRázva, nem keverve – készül a Bartender SimulatorRázva, nem keverve – készül a Bartender SimulatorRázva, nem keverve – készül a Bartender SimulatorRázva, nem keverve – készül a Bartender SimulatorRázva, nem keverve – készül a Bartender Simulator

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló