Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nincs még PlayStation 5-öd? Itt a szimulátor!

Nincs még PlayStation 5-öd? Itt a szimulátor!

Egy apró, ingyenes játékkal legalább eljátszhatod, hogy már neked is van új konzolod.

2020.11.16. 14:57 | GeryG | kategória: Játék

Nálunk még mindig kell várni három napot, mire a PlayStation 5 legalább elméletben landol a hazai boltok polcain. Valójában nem nagyon fog, mivel az előrendelések gyakorlatilag a teljes első készletet lefedik, de még az előrendelők között is rengetegen vannak, akiknek az áruházak egyelőre nem tudják majd biztosítani a várva várt terméket.

Kis gyógyír lehet a várakozásba lassan beleőrülő játékosoknak a most megjelent PS5 Simulator játék! Ez pontosan azt tudja, amire számítunk tőle: néhány percre úgy csinálhatunk, mintha már megkaptuk volna az új konzolt.

Az ingyenes alkotás fizika alapú irányítással imitálja az új konzol kicsomagolásának és beüzemelésének hangulatát. Persze a valódi élménnyel nem érhet fel, de legalább az olyan aggodalmaktól sem kell tartani, amit az új konzol hibáiról érkező hírek okozhatnak majd… Az ingyenes játékot itt tudjátok letölteni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (4)

nyomi
nyomi 2020.11.17. 11:53
nem vágom ezt a nagy hype-ot. mindenki rohan PS5-ért, ami a következő fél-1 évben leginkább csak papírnehezéknek lesz jó. én anno a ps4-et 14 hónappal megjelenés után vettem meg, akkor kezdtek el szállingózni az első igazán értelmes játékok. de hát lehet valaki ettől érzi hosszabbnak a péniszét
Peace
Peace 2020.11.17. 12:32
Demon's Souls remake és Miles Morales. Sokan ezért veszik meg. A többiek meg azért, mert újdonság és izgalmas. Meg hogy SSD-n alacsony töltési idővel játsszák végig a PS4-es címeket. ;-)
subject17
subject17 2020.11.17. 12:35
"Meg hogy SSD-n alacsony töltési idővel játsszák végig a PS4-es címeket."

Pontosan, főleg ha valaki csak tervezte pl. egészen eddig a PS4-et, vagy épp csak belekóstolt. Én például eladtam a oneX-emet, és vettem egy SX-et, hogy a haverokkal multizás ne loading screen bámulással teljen, és ne instabil frame-ek miatt szívjak. Eddigi tapasztalatok alapján ez most tényleg egy erős generáció, és nemcsak hangzatos dolgokkal dobálóztak.

Aki mondjuk 100%-ra elejétől végéig, végétől elejéig végigjátszott mindent PS4-en, nem multizik, és földhöz veri magát amiért nem jutott day one PS5, azt viszont én sem értem. (De végülis nem is nekem kell érteni, gondolom itt is vannak jó páran, akik az előző bekezdésben írt cserémet is csak fejcsóválva nézik.)
Peace
Peace 2020.11.17. 12:44
Én lényegében minden PS4 címet végigvittem és Horizon 2-ig nem is nagyon lesz játék, ami érdekel, de mégis nagyon szívesen kipróbálnám már a masinát!!! Az újdonság ereje, az újítások! A controller piszkosul izgat!!! De nem sok esélyt látok rá, hogy a Euronics kiértesít csütörtökig, hogy mehetek érte.
ajánlott olvasnivaló