Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crossfire X

Idén már biztosan nem jelenik meg a Crossfire X

A játék ingyenes multiplayer része Ázsiában továbbra is nagy siker, de nekünk még mindig várnunk kell rá.

2020.11.20. 16:31 | GeryG | kategória: Játék

Ki lehet jelenteni, hogy a Microsoft szinte teljesen felhagyott az Xbox-exkluzív játékok fejlesztésével, hiszen ami megjelenik a konzolokra, azok szinte kivétel nélkül mind elérhetőek PC-re is. De azért még akad néhány kivétel, mint például a Crossfire X.

A játék kizárólag Xbox One-ra (és elvileg Xbox Series X-re) készül. Tulajdonképpen az Ázsiában nagy sikert aratott Crossfire nyugatra szánt, konzolos, egyszemélyes kampánnyal is kiegészített változatáról van szó.

Azért is érdemes lehet odafigyelni rá, mivel az egyszemélyes kampányon a Remedy Entertainment dolgozik – már 2016 óta. A multiplayer részt, amely ingyenes lesz, a Slimegate Studios készíti.

Amikor kiderült, hogy a Crossfire X nyugat meghódítására készül, úgy datálták a készítők, hogy valamikor 2020-ban kerülhet sor a premierre. Nos, mostanra biztossá vált, hogy nem így lesz. A játék hivatalos Twitter-csatornáján jelentették be, hogy a koronavírus kissé keresztülhúzta a fejlesztők számításait, így nem tudtak olyan ütemben haladni a munkával, ahogy tervezték. Így a premiert 2021-re halasztották. Azt viszont most sem árulták el, hogy pontosan mikorra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Crossfire X
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crossfire X

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló