Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Carebotz

Magyar fejlesztés a Steamen, készül a Carebotz

Egy pici javítódroidot irányíthatunk egy űrbéli bányában, ám egy nap idegen egységek bukkannak fel.

2020.11.24. 22:06 | GeryG | kategória: Játék

Mindig örömteli magyar fejlesztésekről hírt adni, főleg akkor, ha egy indie projektről van szó. A Carebotz pedig pontosan ilyen, ugyanis a játékon immár három éve dolgozik a mindössze egyetlen főből álló Glasscannon Studio.

A 2,5D-s, felülnézetes játék egy űrbéli kristálybányában játszódik, ahol különféle munkadroidok végzik a munkát. Mi is egy ilyen droidot alakítunk, csak épp mi azt, amelyik a többiek karbantartásáért felel. Minden nap ugyanazzal a munkával telik, ám egy reggel különös parancs érkezik a központi számítógéptől. A bánya területén idegen egységek bukkantak fel, amelyek elkezdték megrongálni a munkadroidokat.

A mi feladatunk lesz az idegen egységek eredetére és szándékaira fényt deríteni, miközben a megrongált gépeket is meg kell javítanunk. Ehhez nyersanyagokat kell gyűjtenünk, a megszerzett tervrajzokból pedig új fegyvereket és eszközöket készítenünk.

A Carebotz a tervek szerint valamikor 2021 második negyedévében jelenhet meg, a fejlesztés elsősorban PC-re folyik, de később Xboxra is elkészülhet. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Magyar fejlesztés a Steamen, készül a Carebotz
Magyar fejlesztés a Steamen, készül a CarebotzMagyar fejlesztés a Steamen, készül a CarebotzMagyar fejlesztés a Steamen, készül a CarebotzMagyar fejlesztés a Steamen, készül a CarebotzMagyar fejlesztés a Steamen, készül a CarebotzMagyar fejlesztés a Steamen, készül a CarebotzMagyar fejlesztés a Steamen, készül a CarebotzMagyar fejlesztés a Steamen, készül a CarebotzMagyar fejlesztés a Steamen, készül a CarebotzMagyar fejlesztés a Steamen, készül a Carebotz

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló