Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Belőtték pár PS5 játék premierjét

Belőtték pár PS5 játék premierjét

Kiderült, mikor jöhet a Ghostwire Tokyo, a Pragmata vagy a titokzatos Project Athia.

2021.01.13. 15:30 | GeryG | kategória: Játék

A Sony is jelen van az idei CES-en, legalábbis virtuálisan, ahogy mindenki más is. Általában nem szoktak különösen izgalmas hírekkel szolgálni a videojátékos-konzolos fronton, de idén azért egész érdekes hírekkel rukkoltak elő a rendezvény alkalmából. Néhány PlayStation 5-re készülő játék premierjéről rántották le a leplet.

Többnyire olyan játékokról van szó, amelyek zöme a tavaly nyári Future of Gaming Show-n mutatkozott be. Az egyik a Capcomnál készülő Pragmata, amelyet akkor még 2022-re datált a kiadó. Sajnos most kiderült, hogy ennél sokkal többet kell még várnunk rá: a játék csak valamikor 2023-ban fog megjelenni.

Cserébe viszont a Square Enix titokzatos projektje, a Project Athia nagyjából egy év múlva várható, mivel a premier 2022 januárjára lőtték most be. Ha még közelebb jövünk az időben, akkor idén októberre érdemes odafigyelni. Ekkor jelenhet meg a Ghostwire Tokyo és a Stray is. Idén júliusban érkezhet a Little Devil Inside, míg a Kena: Bridge of Spirits már márciusban várható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló