Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Disjunction

A hónap végén jön a Disjunction

A cyberpunk lopakodós játék a 2048-as New Yorkba repít minket.

2021.01.13. 17:37 | GeryG | kategória: Játék

Heteken belül újabb cyberpunk stílusú játéknak örülhetünk, a hónap végén jön ugyanis az Ape Tribe Games stúdió új lopakodós játéka, a Disjunction. A kiadásért a Sold Out felel majd.

A történet a nem is oly távoli jövőben, 2048-ban játszódik, a helyszín pedig New York. A város sorsa három hétköznapi ember, Frank, Joe és Spider kezében van, akik szövetkeztek, hogy felgöngyölítsenek egy mindenkit érintő összeesküvést. Valószínűleg most is valamilyen megavállalat állhat a háttérben.

A játék pixel art látványvilága a régi időket idézi, a játékmenet nem különben. Három hősünket felülnézetből irányíthatjuk, lopakodhatunk velük, de nyílt tűzharcba is bocsátkozhatunk. A szerepjátékos elemeket fejleszthető képességek és egy rakás felszedhető holmi jelképezi majd.

A Disjunction január 28-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Ha szeretnél már a premier előtt megbizonyosodni róla, hogy ez a te játékod lehet-e, akkor a Steamről rántsd le a már most is elérhető demót! ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A hónap végén jön a Disjunction
A hónap végén jön a DisjunctionA hónap végén jön a DisjunctionA hónap végén jön a DisjunctionA hónap végén jön a DisjunctionA hónap végén jön a DisjunctionA hónap végén jön a DisjunctionA hónap végén jön a Disjunction
Disjunction
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Disjunction

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló