Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

King of Seas

Késik, de kiadót talált a King of Seas

A kalózos szerepjáték tegnap jelent volna meg, de még pár hónapot várnunk kell rá.

2021.02.15. 15:05 | GeryG | kategória: Játék

Ha minden az eredeti tervek szerint alakult volna, akkor most arról számolhatnánk be, hogy tegnap megjelent a 3DClouds stúdió kalózos szerepjátéka, a King of Seas. Ám a dolgok végül nem az eredeti tervek szerint alakultak, így a játék sem érkezett meg tegnap, és még pár hónapig nem is fog. De azért van jó hír is.

Sőt, igazából az, hogy a stúdió elhalasztotta a premiert, valójában szintén egy jó hír vagy legalábbis egy jó hírből eredő következmény. Az indie stúdió ugyanis megállapodást kötött a Team 17 kiadóval, akik így a szárnyaik alá vették a projektet. Ez természetesen további anyagi erőforrásokat tett elérhetővé a fejlesztők számára, akik ezt a következő hónapokban a játék további finomítására és csiszolására fordíthatnak. Bár minket ez talán kevésbé érint, de a plusz forrásoknak hála nem csak a játékmeneten tudnak még javítani, de további nyelvek is kerülhetnek a játékba: német, francia, spanyol, valamint egyszerűsített és tradicionális kínai is.

A King of Seas így leghamarabb valamikor májusban futhat ki a nyílt vízre, de ennél pontosabb dátumot egyelőre nem lőttek be a srácok. A játék PC mellett PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre készül. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

King of Seas
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
King of Seas

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló