Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mario Golf: Super Rush

Készül a Mario Golf: Super Rush

2003 után tér vissza a Mario Golf széria.

2021.02.18. 09:43 | GeryG | kategória: Játék

Még 1999-ben jelent meg a Mario Golf, amely mindenki kedvenc vízvezeték-szerelőjét ismét új közegbe, egy golfpályára repítette. A játék csak Nintendo 64-re és Game Boy Colorra készült el, míg a 2003-ban megjelent folytatás, a Mario Golf: Toadstool Tour már Gamecube-ra.

És itt meg is szakadt a széria, hogy most, közel két évtizeddel később visszatérjen. A Nintendo ugyanis bejelentette, hogy készül a Mario Golf: Super Rush, amely Nintendo Switchre fog megjelenni idén nyáron.

A Nintendo Direct keretein belül leleplezett játékban kapunk sztori módot is, és persze a franchise összes ismert szereplője felbukkan majd benne. Nem maradnak ki a multiplayer játékmódok sem. Ami pedig igazán izgalmassá teheti majd a játékot, az a Joy-Con mozgásérzékelőjének használata, mivel így a kontrollert úgy használhatjuk, mint egy golfütőt.

A Mario Golf: Super Rush a tervek szerint június 25-én fog megjelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Készül a Mario Golf: Super Rush
Készül a Mario Golf: Super RushKészül a Mario Golf: Super RushKészül a Mario Golf: Super RushKészül a Mario Golf: Super RushKészül a Mario Golf: Super RushKészül a Mario Golf: Super RushKészül a Mario Golf: Super RushKészül a Mario Golf: Super Rush

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló