Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Curse of the Dead Gods

Elhagyja korai változatát a Curse of the Dead Gods

Ebből az alkalomból új launch trailert is kapott a fantasy szerepjáték.

2021.02.18. 09:58 | GeryG | kategória: Játék

Közel egy évvel ezelőtt mi is futottunk egy kört a PASSTECH Games új játékával, a Curse of the Dead Gods korai változatával. A játék egy izometrikus nézetű RPG, amelyben egy véletlenszerűen generált ősi templomot fedezhetünk fel.

Cikkajánló
Curse of the Dead Gods próbakör – Kalandok az őrület templomában újra és újra
A PASSTECH Games ismét új vizekre evezett, és az első benyomások alapján jól tette.
» Olvasd el!

A fejlesztés az elmúlt évben dacára a koronavírus okozta nehézségeknek, remekül haladt, így a játék lassan elérte végleges formáját, vagyis elhagyja a korai változatot. Ezt rengeteg frissítés előzte meg, amelyek nem csak a hibákat javították, de fokozatosan új tartalmakkal is kibővítették a játékot. Így új, a játékmenet alapjait befolyásoló átkok kerültek bele, illetve megjelentek a környezeti veszélyforrások is.

A Curse of the Dead Gods korai változata jelenleg 89%-os tetszési indexet tudhat magáénak a Steamen, ami nagyon jónak mondható. A teljes kiadás premierjére már csak néhány napot kell várnia a rajongóknak, a megjelenésre ugyanis február 23-án kerül majd sor.

Ekkor PC mellett már PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is elérhető lesz. Ebben már három templomot lehet majd bejárni, végül pedig magával, a Halállal is farkasszemet kell néznünk. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Curse of the Dead Gods
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Curse of the Dead Gods

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló