Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Na, akkor már idén sem lesz Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

A Paradox pedig kivágta az eddigi fejlesztőgárdát, más csapat fejezi be a játékot.

2021.02.23. 14:40 | GeryG | kategória: Játék

A bejelentéskor hatalmas rajongói ováció fogadta a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-t, mivel egy rég elfeledett, de a mai napig igen népszerű játék folytatásáról volt szó. Ennek immár közel két éve, ám a játék eddig nem jelent meg.

Sokan már amiatt is aggódtak a bejelentéskor, hogy a játékot egy újonc stúdió, a Hardsuit Labs készíti, ami finoman szólva sem jelentett garanciát a minőségre. Viszont a lelkesedésüket nem érhette panasz, mivel 2019-ben rengeteg infóval árasztották el a rajongókat, volt min rágódni, amíg várták a játékot.

Csakhogy még az év őszén elkezdtek szállingózni az aggasztó hírek is, miszerint a stúdiónak sokkal több időre van szüksége a munkához, mint azt előzetesen hitték. Akkor úgy tartották, hogy 2020-ban azért csak megérkezik majd a játék, ám többek közt a koronavírus is beleköpött a levesükbe. Aztán tavaly nyáron már 2021-re tolták a premiert.

Nos, itt tartunk most, és ezúttal sem szolgálhatunk jó hírekkel: a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 idén már garantáltan nem érkezik meg. És, hogy mennyire van rossz passzban az egész projekt? Csupán annyira, hogy a kiadásért felelős Paradox Interactive ma elvette a munkát a Hardsuit Labs csapatától. Korábban már kirúgták a fejlesztés narratív és kreatív vezetőjét is.

Azt egyelőre nem árulták el, hogy innentől melyik stúdió dolgozik tovább a játékon, ahogy azt sem lehet tudni, hogy egyáltalán milyen állapotban veszik át a projektet. Ami biztos, hogy a hivatalos oldalon már nem lehet előrendelni a játékot. Új dátum pedig egyelőre nincs. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

hozzászólások (10)

Peace
Peace 2021.02.24. 09:48
Ez a panasz oka. Hogy a valaha megjelent WH40K címek 99%-a vagy valami telefonos szemét vagy egy elképesztő ipari hulladék. Chaos Gate, DoW 1-2, Space Marine, Mechanicus...nagyjából ezek voltak az ütős és hangulatos címek. Űrstratégia rajongóknak az Armada még jó lehetett, nem az én világom. Akadt még 3-4 középszerű cím, de az összes többi az botrányos. Hogy nem képes a GW olyan stúdiók kezébe adni a licenszet, akik valami igazán ütőset is összehozhatnának. Maradnak a kis indie próbálkozások. Egy Mechanicus 2-ben még reménykedek, hogy megismételhetné az első rész sikerét, de tök jó lenne végre nem csak körökre osztott valamikkel játszani. Hihetetlen potenciál van az egész univerzumban és elképesztően epikus játékokat lehetne készíteni, mert brutális 33 évnyi lore van mögötte!
Shadowguard
Shadowguard 2021.02.24. 13:08
Hmm, nem ment át... :(
Igen, pontosan tudom, hogy milyen minőségű játékokat kap a sorozat. Én már a Dawn of War második részével sem voltam kibékülve.
Viszont a linknek volt egy haszna, az említett repülés játék (megnéztem azóta, Dakka Squadron) képeinél volt egy olyan érzésem, hogy ez olyan, mint valami elb@szott telefonos játék. És tényleg, eredetileg androidra jelent meg:-((
Egyébként a Gladius is jó szerintem (de steamen is "Nagyon pozitív"), 4x-es stratégia (szóval igen, körökre osztott ez is). "Demó"-val toltam, azóta mindig tervben van a beszerzés. Csak akkor már a DLC-k is kellenének és mindig van más a képben...
Peace
Peace 2021.02.24. 13:22
Fuhh, nekem nagyon nem adta Gladius! :-( Majd talán a Vermintide koppintás lövöldével eljátszom kicsit, de single player kampányra vágynék, nem ilyen online darálásra...
LordMatteo
LordMatteo 2021.02.24. 14:31
Nem értem, a Total War játékokat nagyon szeretik a népek, az is hulladék?

Shadowguard: a 4X nem egyenlő a körökre osztott stratégiai/taktikai játékokkal, de ez már tényleg csak piszkálódás. :D
Peace
Peace 2021.02.24. 14:33
Nem tudok WH40K-s Total War-ról.
ajánlott olvasnivaló