Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Frozenheim

Viking stratégia lesz a Frozenheim

Az északi mitológia tovább tarol a videojáték-iparban, az újdonság korai változata májusban érkezik.

2021.03.12. 13:59 | GeryG | kategória: Játék

A vikingek és úgy általában a skandináv mitológia régóta jó alapot szolgáltat a videojátékokhoz, de igazi virágkorát csak az utóbbi években éli a téma. A Valheim nem várt népszerűsége továbbra is töretlen, most pedig egy újabb „heim” a láthatáron: készül a Frozenheim, egy valósidejű viking stratégia.

A fejlesztést a Paranoid Interactive csapata végzi, a kiadásért a Hyperstrange felel. A Frozenheim a szokásos viking sztoriból indul ki, miszerint törzsünket elüldözték az ősei földjéről, hajóra szállt, hogy új otthont keressen magának. Egy új település felépítése nem egyszerű feladat, de a nép megóvása az éhezéstől, a fagytól és az életükre törő ellenséges erőktől, még keményebb.

A játék célja elég egyértelmű: felépíteni egy olyan viking települést szó szerint a semmiből, amely végül bevehetetlen erődként óvja a népünket. Ehhez rengeteg fejlesztésre lesz szükség, amit több lépcsős fejlődési rendszert tesz majd lehetővé. Az emberek vadásznak, halásznak és növényeket termesztenek majd az élelemért, de időnként elengedhetetlen lesz, hogy portyákra induljunk akár távolabbi területek felé is. Ehhez viszont kőkemény harcosokat kell kinevelnünk, akiket megfelelő fegyverzettel is el kell látnunk.

A Frozenheim az első képek és video alapján elég ígéretesen fest. A játék korai változata május 20-án érkezhet meg a Steamre, míg a teljes kiadás premierjére valamikor 2022-ben kerülhet sor. ■

előző
következő
Viking stratégia lesz a Frozenheim
Viking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a FrozenheimViking stratégia lesz a Frozenheim
Frozenheim
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Frozenheim

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló