Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fire Commander

A valódi hősök játéka – Fire Commander

Tűzoltónak állhatunk az őszre várható stratégiai játékban.

2021.03.29. 18:17 | GeryG | kategória: Játék

Tűzoltó leszel, s katona! – na jó, katona nem, de tűzoltó még lehetsz, ha idén ősszel valóban megjelenik az Atomic Wolf és a Pixel Crow stúdiók új játéka, a Fire Commander. Ez ugyanis valóban egy tűzoltóállomás parancsnoki székében találhatjuk magunkat. És, hogy ne az unalmas papírmunkáról szóljon a játék, azért az időnk nagy részét a terepen fogjuk tölteni az elemekkel harcolva.

A Fire Commander egy izometrikus nézetű taktikai-stratégiai játék lesz, ahol mindenféle katasztrófákhoz kell kivonulnunk: lángoló épületekhez, autóbalesetekhez, lezuhant repülőkhöz vagy erdőtüzekhez. A játékosok dönthetik el, hogy milyen eszközökkel, milyen járművekkel és milyen stratégiával vonulnak ki. A tűzoltók tanulnak és fejlődnek is a munkájuk során, így idővel új képességeket oldhatunk fel nekik.

A fejlesztők ígérete szerint a tűz valóságosan fog viselkedni, minden anyagnak más lesz a gyulladási pontja, ami a terjedést is befolyásolja. A játékosoknak olyan tényezőkkel is számolnia kell majd, mint a füst vagy a toxikus gázok levegőbe kerülése, nem beszélve az esetleges robbanásveszélyről.

A Fire Commander kizárólag PC-re készül és a tervek szerint szeptember 16-án fog megjelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A valódi hősök játéka – Fire Commander
A valódi hősök játéka – Fire CommanderA valódi hősök játéka – Fire CommanderA valódi hősök játéka – Fire CommanderA valódi hősök játéka – Fire CommanderA valódi hősök játéka – Fire CommanderA valódi hősök játéka – Fire CommanderA valódi hősök játéka – Fire CommanderA valódi hősök játéka – Fire CommanderA valódi hősök játéka – Fire CommanderA valódi hősök játéka – Fire CommanderA valódi hősök játéka – Fire CommanderA valódi hősök játéka – Fire CommanderA valódi hősök játéka – Fire CommanderA valódi hősök játéka – Fire CommanderA valódi hősök játéka – Fire CommanderA valódi hősök játéka – Fire CommanderA valódi hősök játéka – Fire Commander

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló