Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wreckfest (Next Car Game)

PS5-re tart a Wreckfest, de nem mindenki fog örülni neki

A fejlesztő Bugbear szembe megy a forgalommal az autós játék új kiadásával.

2021.03.29. 20:57 | GeryG | kategória: Játék

Amióta megjelent a PlayStation 5 (és az Xbox Series X), másról sem lehet hallani, mint a visszafelé kompatibilitás fontosságáról. A korábbi generációra készült játékok döntő többsége gond nélkül elindul az új konzolokon is. Emellett egyre több fejlesztők szán időt arra, hogy korábbi játékaik dedikált új kiadást kapjanak PS5-re és XSX-re. És a legtöbb fejlesztő az új generációs kiadást általában ingyen adja oda azoknak, akik egyszer már áldoztak némi pénzmagot a játékuk megvásárlására.

Nos, a Bugbear Entertainment a hírek szerint nem ennyire jófej. A stúdió legutóbbi játéka, a meglehetősen göröngyös úton célba ért Wreckfest, amely éveket töltött félkész early access állapotban. Mostanra PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető, a sort pedig idén nyáron a PlayStation 5 változat fogja gyarapítani.

Itt fontos megjegyezni, hogy a játék a napokban kapott egy ingyenes frissítést, amivel Xbox Series X-en már 4K-ban és 60 fps-sel száguldhatunk. Viszont a jelek szerint ez nem ugyanaz a frissítés, amit a PS5-re szánt változat kapni fog.

Utóbbi nem csak 4K-s felbontást és stabil 60 fps-t ígér, de új és szebb grafikai effekteket és fényeket is. A multiplayer futamok létszámát 24-re emelik, a játékosok pedig a pálya minden kavicsát megérzik majd a DualSense kontroller haptikus rezgésein keresztül.

Igen ám, csakhogy a Bugbear a PS5-re való frissítést nem adja ingyen. A játékosok vagy megveszik majd a teljes játékot (amennyiben ezt eddig még nem tették meg) 39, 99 dollárért, vagy (ha már megvan nekik PS4-re), 9,99 dollárért frissíthetik a korábbi verziót. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Wreckfest (Next Car Game)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Wreckfest (Next Car Game)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló