Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

In Sound Mind

Premierdátumot kapott az In Sound Mind

A pszichohorror kalandjáték csak nyáron érkezik, de a demója már most is elérhető.

2021.04.22. 19:43 | GeryG | kategória: Játék

A tavaly ősszel bejelentett In Sound Mind a meglehetősen sűrű, de mostanában nem sok erős versenyzővel bíró horror kalandjátékok mezőnyében fog indulni. A We Create Stuff stúdió játékának főhőse egy fura épületben tér magához, ahol valamilyen kísérletet hajtottak végre rajta. Így most a saját elméje és emlékei rabja, és a jelek szerint ez nem annyira vidám környezet.

Az In Sound Mind most új előzetest kapott, amelyben ízelítőt kapunk a ránk váró borzalmakra. Szürreális helyszíneken, máskor egy normálisnak tűnő kisvárosban fogunk bolyongani, időnként pedig egészen kifacsart szörnyek is ránk rontanak majd. A karakterünk kezében tartott pisztoly arra enged következtetni, hogy nem egy sokadik fogócska játékról van szó, itt talán vissza is tudunk majd ütni.

Hogy így van-e, azt most mindenki kiderítheti maga, ugyanis a Steamen már elérhető a játék demója. De az is kiderült az előzetesből, hogy a teljes játékra augusztus 3-ig kell várni. Ekkor PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és Nintendo Switchre fog megjelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

In Sound Mind
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
In Sound Mind

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló