Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Chernobylite

Júliusban elhagyja korai változatát a Chernobylite

2019 ősze után másfél évvel érhet révbe a túlélő horror-szerepjáték.

2021.04.25. 14:49 | GeryG | kategória: Játék

A The Farm 51 stúdió Csernobilban játszódó túlélő horror-szerepjátéka, a Chernobylite még 2019-ben érkezett meg a Steamre, de akkor még csak early access változtban. A csapat az elmúlt másfél évet a játék folyamatos bővítésével és a hibák javítgatásával töltötte. Ez több kisebb-nagyobb frissítés formájában öltött testet, amelyek közül a legutóbbi néhány nappal ezelőtt érkezett meg.

Ezzel egyszerre a készítők azt is elárulták, hogy a projekt immár tényleg a célegyenes legvégén tart, így a játék valamikor idén júliusban teljes pompájában is bemutatkozhat. Ekkor PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhetővé válik, míg a PlayStation 5 és Xbox Series X változatok valamikor később követhetik majd.

Cikkajánló
Chernobylite early access próbakör – Nem jó, de nem is tragikus?
Csernobil katasztrófája és annak vélt vagy valós következményei mindig is jó táptalajt nyújtottak a videojátékoknak. De eddig csak nagyon kevés játék volt képes ebből bármit is kihozni.
» Olvasd el!

A Chernobylite legutóbbi frissítésével (amelynek részletes leírását a Steamen olvashatjátok) jelentősen átírták a történet bizonyos részeit. Az angol és orosz szinkron is sok fejlesztésen ment keresztül, valamint a legtöbb nyelvi lokalizáció is elérte végleges formáját. Mikolaj Stroinski jóvoltából új zenei aláfestés került a játékba, illetve a kampány utolsó nagy záró fejezetének eleje is elérhetővé vált. A frissítés részletes leírását a Steamen olvashatjátok. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Chernobylite
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Chernobylite

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló