Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Torn Away

A második világháborút még semmi sem mutatta be úgy mint a Torn Away

A játékban egy tízéves kislány történetét ismerhetjük meg, aki egy koncentrációs táborba kerül.

2021.04.29. 23:01 | GeryG | kategória: Játék

A második világháború évtizedek óta szolgáltat témát a videojáték-fejlesztőknek, akik nagyjából minden műfajban és stílusban feldolgozták már. Ám a sok FPS és stratégia között most egy különlegesnek ígérkező kalandjáték készül, ez lesz a Torn Away.

Az ígéretek szerint magával ragadó sztori főhőse Asya, egy tízéves kislány. Asyát a második világháború pokla elszakítja otthonából, és sok tízezer sorstársával együtt valamelyik koncentrációs táborba kerül. Csak rajta múlik, hogy megőrzi-e a reményt és kellően kitartó tud-e maradni, hogy egyáltalán esélye legyen a szörnyűségek túlélésére. Egy nap a sors úgy hozza, hogy megszökhet a táborból, és útnak indulhat keletre, lengyel otthonába.

A játékmenet különlegességét az adja, hogy Asya semmilyen erőszakos cselekedetre nem képes, a túléléshez így csak a bujkálás és a katonák kicselezése vezethet. Út közben meg kell küzdenünk a természeti elemekkel is, időnként menedéket és élelmet is keresnünk kell. A fejlesztők állítólag több olyan naplót is felhasználtak a játék történetének elkészítéséhez, amelyet a világháborúban élt gyerekek írtak.

A Torn Away valamikor az év második felében jelenhet meg kizárólag PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A második világháborút még semmi sem mutatta be úgy mint a Torn Away
A második világháborút még semmi sem mutatta be úgy mint a Torn Away A második világháborút még semmi sem mutatta be úgy mint a Torn Away A második világháborút még semmi sem mutatta be úgy mint a Torn Away A második világháborút még semmi sem mutatta be úgy mint a Torn Away A második világháborút még semmi sem mutatta be úgy mint a Torn Away A második világháborút még semmi sem mutatta be úgy mint a Torn Away A második világháborút még semmi sem mutatta be úgy mint a Torn Away A második világháborút még semmi sem mutatta be úgy mint a Torn Away

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló