Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Before We Leave

Májusban jön a Before We Leave

A játékban egy globális katasztrófa után helyreállt világot kell újra benépesítenünk.

2021.04.30. 14:59 | GeryG | kategória: Játék

Olyan stratégiai és túlélőjátékokkal tele a padlás, amik valamilyen globális katasztrófa után pottyantanak le minket a térkép egy pontjára. Ezekben általában nem csak a kis kolóniánk építgetése a feladatunk, de idővel mindig felbukkan valamilyen külső veszély is, amit vagy akit le kell gyűrnünk.

Nos, a hamarosan megjelenő Before We Leave-ben nem ez a helyzet. A játék szintén egy rég elpusztult világba kalauzol majd minket, ám ez a világ mostanra újra helyreállt és csak arra vár, hogy a földalatti bunkerből előmerészkedő kis emberkékkel újra benépesítsük.

A Before We Leave egy városépítő stratégia lesz, de a fejlesztők ígérete szerint minden erőszaktól mentes. Itt tényleg csak egy jól működő kolónia felépítése lesz a feladatunk. Ehhez persze fel kell fedezni a világot, ki kell aknázni az erőforrásokat, nyersanyagokat kell gyűjteni, technológiai fejlesztéseket véghez vinni és persze folyamatosan gondoskodni a telepeseink jólétéről.

A Befor We Leave a tervek szerint május 13-án fog megjelenni kizárólag PC-re a Team 17 kiadó gondozásában. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Májusban jön a Before We Leave
Májusban jön a Before We LeaveMájusban jön a Before We LeaveMájusban jön a Before We LeaveMájusban jön a Before We LeaveMájusban jön a Before We LeaveMájusban jön a Before We LeaveMájusban jön a Before We LeaveMájusban jön a Before We LeaveMájusban jön a Before We LeaveMájusban jön a Before We Leave

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló