Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

PlayStation konzolokra tart a Discord

PlayStation konzolokra tart a Discord

A népszerű kommunikációs szolgáltatás leghamarabb jövőre debütálhat a Sony konzoljain.

2021.05.05. 21:07 | GeryG | kategória: Konzol - Sony

A Sony Interactive Entertaniment hivatalos közleményben jelentette be, hogy megállapodásra jutottak az utóbbi években hatalmas népszerűségre szert tevő Discord képviselőivel. Ennek eredményeként a havonta világszerte 140 millió aktív felhasználóval rendelkező szolgáltatás be fog épülni a PlayStation Networkbe, hogy a két közösségi funkció egyesülve további lehetőségeket adjon a felhasználók kezébe.

Hogy ez pontosan milyen jellegű közös szolgáltatást jelent majd, egyelőre nem tudni, mivel a részletek kidolgozása még hátra van. Ugyanakkor a cél az, hogy a két online közösség minél nagyobb arányban fedje le egymást, a felhasználók pedig új csatornákat kapjanak a közös játékra, élményeik megosztására és a csevegésre.

A Sony kisebbségi részesedést is szerzett a Discordban, ami tovább erősítheti a két fél közötti partneri együttműködést. Ez már csak azért is érdekes lépés, ugyanis néhány héttel ezelőtt még nagyon úgy nézett ki, hogy a Microsoft szőröstől-bőröstől bekebelezi a Discordot, ám utóbbi vezetősége végül visszalépett és a függetlenség mellett tette le a voksát. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló