Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch Dogs Legion

Új játékmódot hozott a Watch Dogs: Legion of the Dead

A tavalyi játék tegnap új ingyenes kiegészítőt kapott: London utcáit ellepték a zombik.

2021.06.02. 15:40 | GeryG | kategória: Játék

A zombik csak nem tudnak kihalni… Most épp a jövőbeli London futurisztikus utcáin bukkantak fel köszönhetően a Ubisoftnak. Új, ingyenes kiegészítőt kapott a Watch Dogs Legion. Egyvalamit viszont a fejlesztők javára kell írnunk, kivételesen roppant találó címet adtak a dolognak – Watch Dogs: Legion of the Dead.

Az ingyenes kiegészítő tegnap debütált, de egyelőre csak PC-n. A játékosok egy új játékmódot próbálhatnak ki benne, amelynek középpontjában tehát a zombik állnak. London utcáin a lakosság helyét ők vették át, de mellettük az Albion és a Clan Kelley katonái is jelen vannak. Utóbbiak különféle ellátmányokat őriznek, amiket nekünk meg kell tőlük szereznünk, mivel csak így biztosíthatjuk a csapatunk túlélését.

Minden játszma egy véletlenszerűen választott karakterrel és felszereléssel indul, a játékosoknak pedig előbb fel kell térképezniük, merre van az ellátmány. Majd jöhet a gondos tervezés, végül a pontos kivitelezés – egyedül vagy akár négyfős kooperatív módban, ahogy tetszik. Az egyik legjobb taktikának az tűnik, ha a zombik hordáit az Albion vagy a Clan Kelley katonáihoz csaljuk, akik velük lesznek elfoglalva, mi pedig sunyin elcsenhetjük az árut a hátuk mögött. Ha kellő mennyiségű holmival tömtük meg a zsebünket, akkor már csak el kell jutnunk épségben a kimenekítési pontra, és már a miénk is a sok-sok Z-Credit, amiért természetesen egy rakás exkluzív felszerelést és fegyvert vehetünk. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Watch Dogs Legion
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Watch Dogs Legion

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló