Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Overboard!

Te vagy a tettes az Overboard! kalandjátékban

A feladatod pedig nem is lehet más, mint eltűntetni a nyomaid, kijátszani a nyomozókat és kibírni lebukás nélkül, amíg a hajó ki nem köt.

2021.06.04. 13:31 | GeryG | kategória: Játék

Tucatjával találunk olyan kalandjátékokat, amiben nyomozóként egy gyilkosságot kell felderítenünk. Olyan viszont jóval kevesebb van, ahol mi magunk vagyunk a gyilkosok, a feladatunk pedig elkerülni a lebukást.

Az indie inkle stúdió új kalandjátéka, az Overboard! viszont pontosan ezt kínálja fel. A játék a minap jelent meg PC-re, Nintendo Switchre és iOS-re, így máris mindenki fejet ugorhat ebbe az Agatha Christie-t idéző kalandba.

Az események 1935-ben játszódnak, mi pedig a feltörekvő színésznőt, Veronica Villensey-t alakítjuk benne, aki épp egy kellemesnek ígérkező hajókázásra indult dúsgazdag férjével. Hogy, hogy nem, de Veronica egy óvatlan pillanatban a tengerbe hajította hitvesét, amikor épp senki sem nézett oda.

A játékosok itt veszik át az irányítást, feladatuk pedig csupán annyi, hogy az öt másik utas valamelyikére tereljék a gyanút. Csakhogy ez nem lesz olyan egyszerű, mivel minden utasnak megvannak a maga elképzelései, mi és miként történhetett. És mivel mindenki teljesen szabadon mozoghat a hajón, nyomozni is kezdenek. A többi játékost is el lehet ugyan tenni láb alól, de nem feltétlenül ez a legjobb megoldás, mivel az elsődleges cél az, hogy valakire rákenjük a gyilkosságot. Csak így juthatunk hozzá néhai férjünk vagyonához.

Az Overboard! tehát már megjelent PC-re, Nintendo Switchre és iOS-re. PC-re a Steamen és a GOG-on tudjátok megvásárolni, június 9-ig még 15%-os kedvezmény is jár az árából. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Te vagy a tettes az Overboard! kalandjátékban
Te vagy a tettes az Overboard! kalandjátékbanTe vagy a tettes az Overboard! kalandjátékbanTe vagy a tettes az Overboard! kalandjátékbanTe vagy a tettes az Overboard! kalandjátékbanTe vagy a tettes az Overboard! kalandjátékbanTe vagy a tettes az Overboard! kalandjátékbanTe vagy a tettes az Overboard! kalandjátékban

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló