Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

War Thunder

Már elérhetők a War Thunder – Red Skies frissítés új gépei

Orosz, szovjet, német és olasz harci repülők, tankok és hadihajók kerültek a játékba.

2021.06.07. 16:41 | GeryG | kategória: Játék

A Gaijin Entertainment továbbra is szorgalmasan foltozgatja és bővítgeti online katonai játékát, a War Thundert, amely korszakokon átívelő kínálattal bír mindenféle nemzet hadiiparából. Ezt most még tovább gyarapították, mivel már elérhető a Red Skies frissítés, amely ismét új járműveket hozott.

A frissítés elsősorban szovjet gépeket hozott, de debütált benne német és olasz haditechnika is. Megérkezett a játék jelenleg leggyorsabb sugárhajtású vadászrepülője, a szovjet MiG-23M, amely kora legmodernebb támadófegyvereivel van felfegyverezve, beleértve az R-23T hőkövető rendszert is.

Szintén szovjet színekben indul a T-80BVM tank, valamint a YAK-28B taktikai bombázó is. A németek oldalán a Marder A1 APC-nek, az olaszoknál pedig a Dante Alighieri csatahajónak lehet örülni, de debütált a francia-finn ITO 90M SAM is.

A frissítéssel két új pálya is került a játékba, ezek a Red Desert és a Sunken City. Illetve érdemes megemlíteni, hogy immár teljesen leszimulálták a commander sightot azokban a szárazföldi járművekben, amelyek a valóságban is fel vannak szerelve ilyen eszközzel. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Már elérhetők a War Thunder – Red Skies frissítés új gépei
Már elérhetők a War Thunder – Red Skies frissítés új gépeiMár elérhetők a War Thunder – Red Skies frissítés új gépeiMár elérhetők a War Thunder – Red Skies frissítés új gépeiMár elérhetők a War Thunder – Red Skies frissítés új gépeiMár elérhetők a War Thunder – Red Skies frissítés új gépei
War Thunder
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
War Thunder

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló