Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2021

Avatar: Frontiers of Pandora

In-engine előzetessel mutatkozott be az Avatar: Frontiers of Pandora

A The Division fejlesztőinek adaptációja James Cameron Avatarjából

2021.06.12. 22:33 | Zoo_Lee | kategória: E3 2021

Ugyan a Ubisoft E3-as Forward eventje összességében elég gyenge lett a korábbi évek nagy E3-as bemutatóihoz képest, a kiadó egy nagy dobást megpróbált beiktatni a bemutató végére, amely egy in-engine bemutató lett a régóta rebesgetett Avatar adaptációról.

A játék az Avatar: Frontiers of Pandora címet kapta, és 2022-ben érkezik majd, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC, Stadia és Luna platformokra.

Mindez remek hír a rajongóknak, hiszen a projekt körüli hatalmas csend mellett sokan már arról spekuláltak, hogy a fejlesztést esetleg lelőtték a háttérben. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
In-engine előzetessel mutatkozott be az Avatar: Frontiers of Pandora
In-engine előzetessel mutatkozott be az Avatar: Frontiers of PandoraIn-engine előzetessel mutatkozott be az Avatar: Frontiers of PandoraIn-engine előzetessel mutatkozott be az Avatar: Frontiers of PandoraIn-engine előzetessel mutatkozott be az Avatar: Frontiers of PandoraIn-engine előzetessel mutatkozott be az Avatar: Frontiers of PandoraIn-engine előzetessel mutatkozott be az Avatar: Frontiers of Pandora

hozzászólások (2)

stero
stero 2021.06.13. 13:22
Ha ubisoft akkor downgrade ^^.
Kíváncsi vagyok mennyivel fog rosszabbul kinézni a befejezett termék. Mondjuk far cry-nál volt, hogy szebb lett.
subject17
subject17 2021.06.13. 14:03
Hatalmas mém ez a ubi downgrade, de mégis melyik volt az utolsó játékuk, amire ez a megtévesztés tényleg igaz volt? Az első Division trailere nyolc éve?

Ez meg nem is gameplay trailer, hanem in-engine kedvcsináló, ilyeneknél szerintem kiadótól és fejlesztőtől függetlenül mindig igaz, hogy azért nem így fogják futtatni a jövőben az ilyen-olyan gépeink.
ajánlott olvasnivaló