Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

NARAKA: BLADEPOINT

NARAKA: BLADEPOINT – új battle royale augusztusban

A gravitációt hőseink még hírből sem ismerik.

2021.06.29. 21:42 | GeryG | kategória: Játék

Amennyire néhány éve beindultak, mostanra annyira el is tűntek a battle royale játékok. Időről időre azért felbukkan néha egy, ilyen most a NARAKA: BLADEPOINT is, amely a 24 Entertainment stúdiójában készül és a tervek szerint augusztusban fog debütálni.

A játékban hatvanan csaphatnak majd össze egymással ezúttal egy távol-keleti hangulatot idéző, nem kevés fantasy elemet felvonultató világban. Ennek megfelelően a harcosok közelharci fegyvereket és távoli fegyvereket egyaránt előszeretettel használnak. Illetve lesznek különleges képességeik is, amitől például gigantikus Vajra harcossá válhatnak.

A NARAKA: BLADEPOINT az eddig bemutatott előzetesek alapján elég sajátosan értelmezi a mozgást és a gravitáció törvényét. Karaktereink ugyanis nagyjából bármilyen felületen bármilyen irányba képesek lesznek mozogni, illetve egy kampós kötél segítségével távoli pontokat is villámgyorsan elérhetnek.

A játék a tervek szerint augusztus 12-én fog megjelenni kizárólag PC-re. Három kiadás közül lehet már most is válogatni: standard, deluxe és ultimate. A deluxe az alapjáték mellé exkluzív tartalmakat is kínál, míg az ultimate ezeken felül a játék zenéit és egy művészi albumot is tartalmaz digitálisan. Ezeken túl az előrendelők egy exkluzív karaktert (Yoto Hime) és további exkluzív tartalmakat is kapnak. ■

előző
következő
NARAKA: BLADEPOINT – új battle royale augusztusban
NARAKA: BLADEPOINT – új battle royale augusztusban NARAKA: BLADEPOINT – új battle royale augusztusban NARAKA: BLADEPOINT – új battle royale augusztusban NARAKA: BLADEPOINT – új battle royale augusztusban NARAKA: BLADEPOINT – új battle royale augusztusban NARAKA: BLADEPOINT – új battle royale augusztusban

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló