Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dying Light 2: Stay Human

Bemutatkozott a Dying Light 2 néhány új mutánsa

A Dying 2 Know második élő közvetítésében meséltek róluk a készítők.

2021.07.01. 22:26 | GeryG | kategória: Játék

Ma este új élő közvetítéssel jelentkezett a Techland, amelynek témája nem is lehetett más mint a Dying Light 2: Stay Human. A néhány hete lényegében újra bejelentett játék most egy bő egy és negyedórás videóban mutatta meg magát, bár ennek nagy részében inkább a fejlesztőket láthatjuk, amint különböző rajongói kérdésekre igyekeznek nem kitérő válaszokat adni.

A videóból kiderült például, hogy a már az első részben megismert mutáns lények mellett az új játékban debütálni fog néhány új arc is. Ilyenek a Sleeping Beauty, a Revenant vagy a Banshee. A Sleeping Beautyt egy kórházban láthatjuk, ahová hősünk egy különleges ketyere felkutatására tör be. Ha nem akarunk bajt, jobb lesz őket szép csendben elkerülni.

Később láthatjuk a hatalmas pusztításra képes Demolishert, illetve a savat okádó Bansheet is. A Revenantokról a játék vezető fejelsztője, Tymon Smektala beszélt. Őket könnyű lesz felismerni a szárnyszerű kinövésekről a hátukon, de velük is jó lesz vigyázni, mert a legintelligensebb mutánsok közé tartoznak.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Dying Light 2 december 7-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra. Addig még legalább egy a maihoz hasonló bemutatót terveznek a készítők, abban a parkouré lehet a főszerep. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Dying Light 2: Stay Human
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light 2: Stay Human

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló