Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ghost of Tsushima

Augusztusban jön a Ghost of Tsushima: Director’s Cut

Számos izgalmas újítás és egy vadonatúj felfedezésre váró sziget debütál majd PS4-en és PS5-ön egyaránt.

2021.07.01. 22:46 | GeryG | kategória: Játék

Bár az elmúlt időszakban többször is felröppent olyan pletyka, miszerint a Sucker Punch stúdió a Ghost of Tsushima PC-s változatán dolgozik, ezt egyelőre nem erősítették meg hivatalosan. Azt viszont igen, hogy idén augusztusban debütál a játék PlayStation 5-ön, legalábbis ekkor kapja meg a dedikáltan az új konzolra szánt fejlesztéseket.

Tulajdonképpen a játék egy új, kibővített kiadásán dolgoznak, amelyet majd Ghost of Tsushima: Director’s Cut címmel kell keresni. Ez nem csak a tavalyi alapjátékot és annak eddig megjelent DLC-it fogja tartalmazni, de újdonságokkal is bővül PlayStation 5 mellett PlayStation 4-en is.

Cikkajánló
Ghost of Tsushima teszt – Szamuráj vagy szellem?
Jin Sakai egymaga száll szembe az otthonát leigázó mongolokkal, avagy egy szamuráj csinál-e nyarat?
» Olvasd el!

A legfontosabb újdonság az Iki Island régió, amely vadonatúj, felfedezésre váró hatalmas játékteret jelent, ahol folytathatjuk Jin kalandjait. Aki egy picit is jártas a japán történelemben, az tudhatja, hogy az Iki szigetet épp úgy sújtotta a mongol hódítók pusztítása, mint Tsushima szigetét. Az új fejezetben Jin elutazik a szomszédos Iki szigetre, hogy a végére járjon a mongolok ámokfutásáról szóló híreszteléseknek.

A Ghost of Tsushima: Director’s Cut teljes egészében kihasználja majd a PlayStation 5 és a DualSense kontroller erejét és egyedi képességeit. A PlayStation 5-ön az átvezető videók valós időben történő renderelése lehetővé teszi, hogy a rajongók által régóta követelt japán ajakszinkron is elérhető legyen. Természetesen a játék kihasználja majd a kontroller érzékeny haptikus rezgéseit és az adaptív ravaszokat is. Javítanak a 3D-s hangokon, illetve jelentősen lerövidülnek a töltési idők. A fejlesztők 4K-s felbontást és 60 fps teljesítményt is ígérnek.

A Ghost of Tsushima: Director’s Cut augusztus 20-án fog megjelenni, ám azoknak sem lesz ingyen, akik a tavalyi eredeti kiadást már megvették PlayStation 4-re. Akinek egyáltalán nincs meg a játék, az 69,99 euróért veheti majd meg az új kiadást PS5-re, 59,99 euróért pedig PS4-re. Akinek megvan az eredeti verzió PS4-re, az megveheti majd az új kiadást 19,99 euróért. Ha valaki eleve a Director’s Cutot veszi meg PS4-re, az később bármikor frissítheti azt 9,99 euróért a PS5 változatra. Ha pedig valakinek PS4-re van meg az eredeti kiadás, az 29,99 euróért léphet fel a PS5-ös Director’s Cutra. ■

előző
következő
Augusztusban jön a Ghost of Tsushima: Director’s Cut
Augusztusban jön a Ghost of Tsushima: Director’s CutAugusztusban jön a Ghost of Tsushima: Director’s CutAugusztusban jön a Ghost of Tsushima: Director’s CutAugusztusban jön a Ghost of Tsushima: Director’s CutAugusztusban jön a Ghost of Tsushima: Director’s Cut
Ghost of Tsushima
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ghost of Tsushima

hozzászólások (9)

subject17
subject17 2021.07.02. 13:29
Kíváncsi vagyok, lesz-e akkora ez az expansion, hogy indokolja ezt az árat.
Peace
Peace 2021.07.02. 14:04
Lényegében 20 euró az upgrade PS4-eseknek az expansion-höz, az szerintem teljesen jó DLC ár, nem?
subject17
subject17 2021.07.02. 14:29
Továbbra is a tartalom függvénye. Eleve ha ilyen "more of the same", csak picit eltérő környezetben, akkor pl. ki is fulladhat az élvezeti értéke idő előtt.

Meg az a kérdés is felmerül, hogy mondjuk platformváltás esetén save transfer lesz-e.
Peace
Peace 2021.07.02. 15:33
"platformváltás esetén save transfer lesz"

Én azt már buktam, mert nem volt annyi eszem, hogy felhőbe mentsem a PS4 Pro-s mentéseimet, így mindent buktam. :-P
Berci1
Berci1 2021.07.04. 20:20
Ha a dlc minősége legalább olyan jó lesz mint egy Bloodborne-é vagy egy HZD-é, akkor megvettek kilóra. De még lesz pár év mire játszok vele, úgyhogy nekem mindegy is, de rákerült a must have listámra.:-D
ajánlott olvasnivaló