Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jett: The Far Shore

Békével jöttünk! – új traileren a Jett: The Far Shore

A sci-fi kalandjáték lényege, hogy úgy fedezzünk fel egy új világot, hogy közben nem ölünk meg senkit.

2021.07.12. 15:03 | GeryG | kategória: Játék

Általában az olyan játékok, ahol egy új világot kell felfedezni, esetleg mindjárt meghódítani is, elkerülhetetlenül áldozatokkal járnak. Népünkkel vagy harcosainkkal megérkezünk egy új világba és mindjárt meg is alapozzuk a jóhírünket azzal, hogy lemészárolunk mindenkit, aki rajtunk kívül igényt tart a környékre – beleértve az őslakosokat is.

Nos, a Superbrothers stúdió egy éve készülő új játéka, a Jett: The Far Shore nem e játékok táborát fogja gyarapítani. A történet egy csapat kutatóról szól, akik a népüknek keresnek új otthont. Egy jel egy idegen bolygóra csalogatja őket, amely potenciálisan alkalmas lehet erre a célra. Az általunk irányított kutató feladata lesz, hogy feltérképezze a bolygót és felkutassa a jel forrását.

És menet közben az se baj, ha a bolygó sajátosságait, annak élővilágát is megismeri. Csakhogy a játék nem azt várja majd tőlünk, hogy mindent lekaszaboljunk, ami mozog, hanem épp ellenkezőleg. Úgy kell megismernünk a világot, hogy közben nem avatkozunk bele annak működésébe. Ehhez hol űrhajónkat irányítva kell utazgatnunk rajta, hol pedig gyalogosan, belső nézetben irányítva karakterünket vizsgálódhatunk.

A Jett: The Far Shore a minap új előzetest kapott. A játék PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re készül, de továbbra sem tudni, hogy mikor jelenhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló