Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hot Wheels Unleashed

Pályaépítővel jön a Hot Wheels Unleashed

Ha nem elég menők a játék által kínált pályák, építhetsz sajátot is.

2021.07.13. 14:47 | GeryG | kategória: Játék

Az ősz egyik nagyon várt játéka a Milestone stúdiójában készülő árkád autóverseny, a Hot Wheels Unleashed. A játékban a népszerű kisautókkal száguldozhatunk majd különleges pályákon, amelyek változatos környezetben épültek az egyetemi kampusztól a gördeszkaparkig. Pályából lesz bőven, de a legfrissebb hírek szerint ez még nem minden.

A fejlesztők ugyanis a játékosok számára is elérhetővé teszik azt az eszközparkot, amellyel ők maguk is tervezik és építik a játékban elérhető pályákat. Ezzel pedig a játékosok kezébe adják a lehetőséget, hogy mindenki elkészítse álmai versenypályáját.

Ezeket egy teljesen üres szobában építhetik meg, amelyet aztán ezernyi tereptárggyal tehetnek izgalmasabbá. És mivel a futamok során nem csak a műanyagból készült pályákon lehet majd száguldani, de a tereptárgyakat is ki lehet használni, határt csak a játékosok kreativitása szabhat. Az alkotásokat természetesen meg is lehet majd osztani a többiekkel, ahogy mi is élvezhetjük majd mások pályáit.

Az új videóban egyébként ismét lelepleztek néhányat a játékban szereplő autók közül. Ezúttal a 24 Ours, az Off-Duty, a Supercharged, a RocketFire, a Street Creeper, a Surf ’N Turf és a Tricera-Truck mutatkozott be.

A Hot Wheels Unleashed a tervek szerint PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre fog megjelenni. A premierre szeptember 30-án kerülhet sor. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Hot Wheels Unleashed
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hot Wheels Unleashed

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló