Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jupiter Hell

Túlélés a Jupiter holdjain – elhagyja korai változatát a Jupiter Hell

Zombik, démonok és más szörnyek rontanak az életünkre ott, ahol a legkevésbé számítanánk rájuk.

2021.07.20. 13:33 | GeryG | kategória: Játék

2019 augusztusában debütált a Steamen a lengyel ChaosForge stúdió körökre osztott taktikai szerepjátéka, a Jupiter Hell. És szinte napra pontosan két évvel később, idén augusztusban megérkezik a teljes kiadás is.

A Jupiter Hell története a Jupiter holdjain játszódik, ahol már emberi kolóniák tengetik életüket. Illetve csak tengetnék, de zombik, démonok és méretes szörnyek ezt meglehetősen nehézkessé teszik. Mi egy darab magányos tengerészgyalogost fogunk alakítani, aki egyedül száll szembe ezekkel a rémségekkel.

Ami a játékmenetet illeti, a klasszikus körökre osztott taktikai játékok legjobbjaitól tanulja a szakmát. Mindezt kimondottan stílusos formában, amit már a korai változatban is megmutatott. Hősünkkel mindenféle fegyvert és képességet használhatunk, miközben a véletlenszerűen generált lakónegyedekben, katonai bázisokon vagy épp bányatelepeken haladunk keresztül.

A Jupiter Hell tehát két éve érhető el a Steamen, ahol egyelőre szűk, de lelkes rajongótábort gyűjtött maga köré. Ők pedig meg vannak győződve róla, hogy ez egy remek játék, legalábbis a 91%-os tetszési index erre utal. A Jupiter Hell végül augusztus 5-én fogja elérni véglegesnek szánt állapotát. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Túlélés a Jupiter holdjain – elhagyja korai változatát a Jupiter Hell
Túlélés a Jupiter holdjain – elhagyja korai változatát a Jupiter HellTúlélés a Jupiter holdjain – elhagyja korai változatát a Jupiter HellTúlélés a Jupiter holdjain – elhagyja korai változatát a Jupiter HellTúlélés a Jupiter holdjain – elhagyja korai változatát a Jupiter HellTúlélés a Jupiter holdjain – elhagyja korai változatát a Jupiter HellTúlélés a Jupiter holdjain – elhagyja korai változatát a Jupiter HellTúlélés a Jupiter holdjain – elhagyja korai változatát a Jupiter HellTúlélés a Jupiter holdjain – elhagyja korai változatát a Jupiter HellTúlélés a Jupiter holdjain – elhagyja korai változatát a Jupiter HellTúlélés a Jupiter holdjain – elhagyja korai változatát a Jupiter Hell

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló