Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nickeloedon All-Star Brawl

SpongyaBob Arnold ellen! Készül a Nickelodeon All-Star Brawl

A rajzfilmcsatorna legnépszerűbb sorozatinak hősei csapnak össze a készülő játékban.

2021.07.20. 15:00 | GeryG | kategória: Játék

Amit a Super Smash Bros. a Nintendo játékok hőseivel már csúcsra járatott, most megpróbálja lemásolni a Nickelodeon. A népszerű rajzfilmcsatorna rengeteg mára klasszikussá vált mesét szállított az évtizedek során. Elég csak a SpongyaBobra, a Hé, Arnoldra vagy a Hódító hódokra gondolni. Most e népszerű mesék közkedvelt hősei csapnak majd össze egy új verekedős játékban, a Nickeloedon All-Star Brawlban.

A fejlesztést a Ludosity és a Fair Play Labs csapata közösen végzi, akik egyelőre csak néhány karaktert lepleztek le. Így biztosan bunyózhatunk majd a már említett SpongyaBobbal, Arnolddal, Zimmel, a Fecsegő tipegők vagy a Jaj, a szörnyek szereplőivel is. De a tini nindzsa teknőcök sem maradnak majd ki.

Természetesen a csaták a rajzfilmekből ismerős helyszíneken fognak zajlani, lesz egyszemélyes és többjátékos mód is. Nyilván az utóbbi lesz a nagyobb móka. És, ahogy az a fenti első előzetesből is látszik, nem kell egy pillanatig sem komolyan venni az egészet.

A Nickeloedon All-Star Brawl PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre készül és valamikor idén ősszel jelenhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
SpongyaBob Arnold ellen! Készül a Nickelodeon All-Star Brawl
SpongyaBob Arnold ellen! Készül a Nickelodeon All-Star BrawlSpongyaBob Arnold ellen! Készül a Nickelodeon All-Star BrawlSpongyaBob Arnold ellen! Készül a Nickelodeon All-Star BrawlSpongyaBob Arnold ellen! Készül a Nickelodeon All-Star BrawlSpongyaBob Arnold ellen! Készül a Nickelodeon All-Star Brawl

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló