Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

FIFA 22

Fél órában a FIFA 22 új technológiájáról

Az EA Sports csapata mutatta be az ősszel érkező új rész alatt dolgozó Hypermotion rendszert.

2021.07.21. 13:29 | GeryG | kategória: Játék

Ahogy az EA Sports néhány nappal ezelőtt már előre jelezte, hogy végre megmutatták a FIFA 22-t élesben is. Igaz, ezúttal nem egy szokásos néhány perces gameplay videóról van szó, hanem ennél jóval átfogóbb bemutatóról. Az alábbi félórás videóban a fejlesztők mesélnek a játék alatt dolgozó Hypermotion technológiáról.

A rendszer valójában egy mesterséges intelligencián és gépi tanuláson alapuló technológiát rejt, amely az ígéretek szerint nem előre rögzített animációkat fog egymásra pakolni, hanem valós időben kreál újakat. Ehhez egy 8,7 millió elemből álló adatbázist vesz alapul, amely két profi klub 22 játékosának mérkőzésén készült.

A FIFA 22-ben teljesen megújul a csapattagok mesterséges intelligenciája, mivel a játék kihasználja a PlayStation 5-ben és Xbox Series S-ben rejlő számítási kapacitást. Ennek köszönhetőn minden csapattag hatszor több döntést képes meghozni adott időn belül mint a korábbi játékokban. Ez sokkal pontosan és reálisabb viselkedést eredményez a pályán. A támadók jobban helyezkednek a pályán, a védelem pedig visszarendeződik és alkalmazkodik az adott szituációhoz.

Ugyanakkor az új rendszer csak a PS5, XSX és a Stadia kiadásokban fog működni, a korábbi konzolokon és PC-n egyelőre le kell mondanunk róla. A fenti videóban a játékmenetből is kapunk részleteket, habár egyelőre inkább csak villanások formájában. A FIFA 22 a tervek szerint október 1-én fog megjelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Fél órában a FIFA 22 új technológiájáról
Fél órában a FIFA 22 új technológiájárólFél órában a FIFA 22 új technológiájárólFél órában a FIFA 22 új technológiájárólFél órában a FIFA 22 új technológiájáról
FIFA 22
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
FIFA 22

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló