Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ghost of Tsushima

Új videón a Ghost of Tsushima: Director’s Cut

Mi minden vár ránk az Iki szigeten?

2021.07.22. 14:48 | GeryG | kategória: Játék

Augusztusban ismét mindenki a Ghost of Tsushimáról fog beszélni, ahogy tettük ezt tavaly ilyen tájt, amikor a játék megjelent. Augusztusban ugyanis a kibővített és felturbózott Director’s Cut változat landol majd a boltok polcain PlayStation 4-re és természetesen már külön PlayStation 5-re is.

A fejlesztő Sucker Punch stúdió most egy vadonatúj előzetessel rukkolt elő, amely a tartalmi bővítésre koncentrál. Az új kiadás ugyanis amellett, hogy tovább polírozták és alaposan felkészítették a PlayStation 5-ben rejlő lehetőségek kiaknázására, tovább folytatja Jin történetét is.

Kapunk egy vadonatúj szigetet, a Tsushima partjaitól nem messze elterülő Iki szigetet, ahol szintén a mongol hódítók rongálják a helyiek idegeit, ingóságait és úgy általában a hétköznapjait. Ezért Jin felkerekedik, hogy ahogy Tsushima szigetén, úgy az Iki szigeten is barátságosan elmagyarázza a mongoloknak, hogy talán jobb lenne végre szedni a motyót és elhúzni nyugatnak arra, amerről jöttek. Az új előzetes az Iki szigetén ránk váró kalandokba vezet be minket egy picit, megismerhetünk új szövetségeseket és ellenségeket, ízelítőt kapunk a ránk váró nehézségekből és valamennyire képbe kerülhetünk a sztorival kapcsolatban is.

A Ghost of Tsushima: Director’s Cut augusztus 20-án fog megjelenni, de sajnos az, hogy valaki megvette az eredeti kiadást, nem jelenti azt, hogy automatikusan megkapja ezt is. Több variációban is hozzá lehet majd jutni, de mindegyikért fizetni kell majd. ■

Ghost of Tsushima
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ghost of Tsushima

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló