Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

FIFA 22

Majdnem gameplay trailert kapott a FIFA 22

Végre tényleg láthatjuk a játékot élesben, de még mindig inkább a technikai részletek dominálnak.

2021.07.29. 18:14 | GeryG | kategória: Játék

Az EA Sports nagyon komolyan gondolja, hogy idén megreformálja a FIFA 22-vel a sorozatot, legalábbis PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en. Ennek alapja az az új technológia, amelynek segítségével valódi csapatok valódi sztárjátékosainak mozdulatait rögzítették, ebből pedig hatalmas adatbázist építettek. Ebből az adatbázisból dolgozik a Hypermotion rendszer, amely gépi tanulással előre rögzített animációk helyett élőben kreál újakat.

A FIFA 22 legújabb, ma megjelent előzetese végre már tényleg megmutatja a játékot élesben. De a video még mindig inkább koncentrál a Hypermotion technológia bemutatására, csak épp immár a játékmeneten keresztül. A látottak elég meggyőzőek, de a kérdés ilyenkor mindig adott: az új technológia miként fog teljesíteni élesben, amikor megjelenik a játék?

A fejlesztők nem csak a játékosok mozgását újítják fel, de a csapattagokat vezérlő mesterséges intelligenciát is, amely immár hatszor több döntést képes meghozni egységnyi idő alatt, mint korábban. Emellett többek közt a kapusokat vezérlő rendszer is megújul, ami rá is fér a sorozatra: hol mindent beengedtek, hol lehetetlen volt nekik gólt rúgni.

A FIFA 22 a tervek szerint október 1-én fog megjelenni PC-re, PS5-re, PS4-re, XSX-re és X1-re. Ugyanakkor az összes érdemi újdonság csak a PlayStation 5 és Xbox Series X kiadásokban fog szerepelni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

FIFA 22
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
FIFA 22

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló