25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Majdnem gameplay trailert kapott a FIFA 22

Végre tényleg láthatjuk a játékot élesben, de még mindig inkább a technikai részletek dominálnak.

Írta: GeryG

Az EA Sports nagyon komolyan gondolja, hogy idén megreformálja a FIFA 22-vel a sorozatot, legalábbis PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en. Ennek alapja az az új technológia, amelynek segítségével valódi csapatok valódi sztárjátékosainak mozdulatait rögzítették, ebből pedig hatalmas adatbázist építettek. Ebből az adatbázisból dolgozik a Hypermotion rendszer, amely gépi tanulással előre rögzített animációk helyett élőben kreál újakat.

A FIFA 22 legújabb, ma megjelent előzetese végre már tényleg megmutatja a játékot élesben. De a video még mindig inkább koncentrál a Hypermotion technológia bemutatására, csak épp immár a játékmeneten keresztül. A látottak elég meggyőzőek, de a kérdés ilyenkor mindig adott: az új technológia miként fog teljesíteni élesben, amikor megjelenik a játék?

A fejlesztők nem csak a játékosok mozgását újítják fel, de a csapattagokat vezérlő mesterséges intelligenciát is, amely immár hatszor több döntést képes meghozni egységnyi idő alatt, mint korábban. Emellett többek közt a kapusokat vezérlő rendszer is megújul, ami rá is fér a sorozatra: hol mindent beengedtek, hol lehetetlen volt nekik gólt rúgni.

A FIFA 22 a tervek szerint október 1-én fog megjelenni PC-re, PS5-re, PS4-re, XSX-re és X1-re. Ugyanakkor az összes érdemi újdonság csak a PlayStation 5 és Xbox Series X kiadásokban fog szerepelni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

FIFA 22

Platform:

Fejlesztő: EA Vancouver, EA Romania

Kiadó: EA Sports

Forgalmazó: ALSO

Megjelenés: 2021. október 1.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!