Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gas Station Simulator

Szeptemberben jön a Gas Station Simulator

A játékban bármi megtörténhet, amit egy világvégi benzinkúton megeshet, sőt, még annál is több.

2021.08.13. 12:56 | GeryG | kategória: Játék

A Movie Games gondozásában készül a DRAGO Entertainment új játéka, a Gas Station Simulator. Igen, ez is a PlayWay égisze alá tartozik, így annak megfelelően érdemes kezelni a játékot. Azzal a különbséggel, hogy a jelek szerint ennek egész megfogható, már-már közeli premierdátuma is van.

A játékban természetesen egy benzinkút felett kapjuk meg a hatalmat, mi alakítjuk majd a világvégi sarkon balra található állomás teljhatalmú urát. Lehet, hogy a kies puszta legszélső csücskébe leszünk száműzve, ám ez nem jelenti azt, hogy a betévedő vásárlók ne adnának folyamatosan tennivalót.

A játékosok egy koszos és lepukkant épületet vehetnek át, amiből aztán saját erőből kell a környék legmenőbb üzletét faragni (továbbra is: a világ végén leszünk, szóval nem lesz nehéz a környék legszebbjévé válni…). A fejlesztők rengeteg szerkesztési opciót ígérnek, ám az előzetes alapján nem is ezért lehet majd érdekes a Gas Station Simulator.

A fenti videó tanúsága szerint a játékban azon túl, hogy mindenféle népek térnek majd be tankolni és vásárolni, nekünk pedig időnként az autóikat is meg kell javítanunk, lesznek ennél jóval érdekesebb dolgok is. És most nem arra gondolok, hogy a polcokat is nekünk kell majd feltölteni áruval vagy felmosni és rendben tartani az üzlethelyiséget. A bányában való csillés rodeózás vagy épp az éjszakai UFO-látogatások sokkal mókásabbnak tűnnek.

A Gas Station Simulator egyelőre csak PC-re fog megjelenni szeptember 15-én. Ha pedig minden jól megy, akkor valamikor 2022-ben konzolokra is megérkezik majd. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Szeptemberben jön a Gas Station Simulator
Szeptemberben jön a Gas Station SimulatorSzeptemberben jön a Gas Station SimulatorSzeptemberben jön a Gas Station SimulatorSzeptemberben jön a Gas Station SimulatorSzeptemberben jön a Gas Station SimulatorSzeptemberben jön a Gas Station SimulatorSzeptemberben jön a Gas Station Simulator
Gas Station Simulator
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gas Station Simulator

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló