Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Conway: Disappearance at Dahlia View

Dátumot kapott a Conway: Disappearance at Dahlia View

Végre kiderült, pontosan mikor jön a nyomozós-leskelődős kalandjáték.

2021.09.08. 17:34 | GeryG | kategória: Játék

Azt már a bejelentése óta lehet tudni, hogy a Conway: Disappearance at Dahlia View valamikor idén ősszel fog megjelenni. Mostanra viszont az is kiderült, hogy pontosan mikor várható a White Paper Games stúdió új kalandjátéka.

A Conway: Disappearance at Dahlia View az ’50-es évek Angliájába repíti vissza a játékosokat, főhőse pedig egy nyugalmazott nyomozó, Robert Conway, aki az otthonában tengeti idős éveit. Ám egy nap a nyolc éves Charlotte Maynek nyoma vész az utcában, így a kerekes székbe kényszerült detektív újra azt teheti, amiben a legjobb: nyomozni kezd.

Ez játékmenet szempontjából nem csak a lakás ablakából való leskelődésben ölt majd testet. Hősünkkel a maga korlátozott módján mozogni is tudunk, lemerészkedhetünk az utcára és belopózhatunk a szomszédok otthonaiba, hogy ott kutassunk nyomok után. Szóba elegyedhetünk velük, hogy kiderítsük, ki kicsoda is valójában.

A játék legújabb előzetesében láthatjuk, miként működik majd a nyomozós rész, milyen minijátékokra lehet számítani. Illetve a stílusos grafikából is kapunk egy kis ízelítőt. Ezzel kapcsolatban a fejlesztők elmondták, hogy PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en két mód közül lehet majd választani. Aki a tűéles részletekre vágyik, az játszhat 4K-s felbontáson, míg az igazán pazar effekteket a ray tracing módban lehet majd megcsodálni. Emellett PlayStation 5-ön a DualSense kontroller képességeit is ki fogja használni a játék.

A Conway: Disappearance at Dahlia View az új generációs konzolok mellett PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is meg fog jelenni. A premierre pedig november 2-án kerül sor. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Conway: Disappearance at Dahlia View
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Conway: Disappearance at Dahlia View

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló