Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Leshy

A szláv mitológia ihlette a Leshy hack’n’slash-t

A játékosok egy ősi démont alakítanak, akit egyetlen cél vezérel: megvédeni az erdőt az emberektől.

2021.09.13. 15:05 | GeryG | kategória: Játék

A Glivi Games stúdiójában készül a Leshy, amely a hack’n’slash játékok táborát fogja erősíteni. A történetet a szláv mitológia ihlette, de az események a közeljövőben, 2040-ben fognak játszódni.

A sztori egy ősi szláv erdő mélyén játszódik, amely sokáig háborítatlan maradt az emberektől. Ám az emberiség mindent felél, ami a közelébe kerül, így az erdőt is a pusztulás fenyegeti. A csendet fűrészek zaja töri meg, a fák között pedig állig felfegyverzett vállalati katonák járnak. A játékosok Leshyt irányítják majd, aki egy ősi démon és egyetlen célja van csupán: megvédeni az erdőt a betolakodó emberektől.

A Leshy tehát egy hack’n’slash lesz, amelyben egy félig ember, félig szarvas lényt fogunk irányítani, ami ráadásul medvévé is tud változni. Ezt láthatjuk a játék első cinematic trailerében is. És ugyanezt láthatjuk az első alig félperces játékmenet-bemutatóban is, ami nagyjából a cinematic trailer gameplay-jé fordítása.

A Leshy leghamarabb 2023-ban jelenhet meg, de jelen állás szerint csak PC-re készül. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A szláv mitológia ihlette a Leshy hack’n’slash-t
A szláv mitológia ihlette a Leshy hack’n’slash-tA szláv mitológia ihlette a Leshy hack’n’slash-tA szláv mitológia ihlette a Leshy hack’n’slash-tA szláv mitológia ihlette a Leshy hack’n’slash-tA szláv mitológia ihlette a Leshy hack’n’slash-tA szláv mitológia ihlette a Leshy hack’n’slash-tA szláv mitológia ihlette a Leshy hack’n’slash-tA szláv mitológia ihlette a Leshy hack’n’slash-t

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló