Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Potion Tycoon

Kuruzslók leszünk a Potion Tycoonban

Megalapíthatjuk saját üzletünket, ahol mindenféle főzeteket, leveket és mágikus italokat árulhatunk.

2021.09.13. 20:08 | GeryG | kategória: Játék

A német Daedalic Entertainment kiadó karolta fel a Snowhound Games következő játékát, akiknek többek közt a Deep Sky Derelictset is köszönhettük. A stúdió most egy tycoon játékon dolgozik, de nem akármilyen tycoonon. A Potion Tycoon ugyanis egy fantasy világba repít minket, ahol meg kell alapítanunk és fel kell virágoztatnunk saját varázsital-boltunkat.

A Potion Tycoon a stúdió korábbi játékára hajazó 2D-s látványvilággal fogad majd minket, amelyben oldalnézetben menedzselhetjük eleinte apró kis üzletünket. De idővel újabb és újabb föld alatti szobákat és termeket vájhatunk ki, hogy ott tovább bővítsük a termelési kapacitásunkat. És, hogy miket fogunk termelni? Varázsitalokat, főzeteket, gyógyítást és átkokat hozó leveket.

Ezekhez viszont magunknak kell gondoskodnunk az alapanyagok beszerzéséről, illetve a recepteket sem fogja pusziért lediktálni nekünk Piton professzor. Bizony magunknak kell majd kikísérleteznünk, hogy mi történik, ha ürömteába őrölt aszfodélosz gyökeret keverünk… Az üzlet bővítéséhez új szolgákat kell felvennünk, illetve különféle berendezéseket is vásárolnunk kell majd.

A Potion Tycoon kizárólag PC-re készül, a korai változat megjelenésére pedig valamikor 2022 elején lehet majd számítani. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Kuruzslók leszünk a Potion Tycoonban
Kuruzslók leszünk a Potion TycoonbanKuruzslók leszünk a Potion TycoonbanKuruzslók leszünk a Potion TycoonbanKuruzslók leszünk a Potion TycoonbanKuruzslók leszünk a Potion TycoonbanKuruzslók leszünk a Potion TycoonbanKuruzslók leszünk a Potion TycoonbanKuruzslók leszünk a Potion TycoonbanKuruzslók leszünk a Potion TycoonbanKuruzslók leszünk a Potion Tycoonban

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló