Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dying Light 2: Stay Human

Amortizálódó fegyverek a Dying Light 2: Stay Humanben

Visszatér az első rész sokat kritizált játékelem, de a fejlesztők azt ígérik, nem lesz gond.

2021.09.17. 21:27 | GeryG | kategória: Játék

A Dying Lightban azzal együtt, hogy jobb esetben inkább elkerültük a zombikat a háztetőkön és falakon való közlekedéssel, időnként mindenképp használnunk kellett a fegyvereinket. Volt azonban ennek egy hátulütője: a fegyverek a használattal arányosan elég hamar hajlamosak voltak elkopni, annál pedig kevés bosszantóbb dolog fordulhatott elő, ha a pajszer épp az utolsó előtti zombinál törött ketté a kezünkben.

A Techland legutóbb akkor beszélt a Dying Light 2: Stay Humanről, amikor épp a 2022-re halasztását jelentették be. Most viszont gyorsan bedobtak valami mást, hogy inkább ezen rágódjanak a rajongók. Méghozzá azt, hogy az első rész fent említett játékeleme, vagyis a fegyverek amortizációja a második részben is visszatér majd.

Az is kiderült, hogy a játékban nem lesznek lőfegyverek, így minden konfrontációt összeeszkábált közelharci fegyverekkel kell majd megoldanunk. Ugyanakkor lesznek itt-ott telepített lövegek, amiket lehet majd használni. Emellett a készítők azt remélik, hogy a játékosok ezúttal sokkal jobban kihasználják majd a környezet adta lehetőségeket. Nem csak azt, hogy el tudnak menekülni az ellenség elől, de azt is, hogy sok helyen csapdaként lehet majd használni a környezetet.

A Dying Light 2: Stay Human a jelenlegi állás szerint 2022. február 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Dying Light 2: Stay Human
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light 2: Stay Human

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló